Vijesti / Promo

GLAZBA NEMA GRANICE

Najveće glazbene zvijezde Youtube-a stižu u Zagreb na Rujanfest

Najveće glazbene zvijezde Youtube-a stižu u Zagreb na Rujanfest
PROMO

Jala Brat, Buba Corelli, Coby i Senidah svakom pjesmom drže vrh top liste YouTube u Hrvatskoj i regiji!

Došlo je novo doba YouTube-a, a s njime i nove glazbene zvijezde. Stihove njihovih pjesama znaju nove generacije obožavatelja, a njihovi glazbeni spotovi imaju preko 80 milijuna pregleda! I svi oni stižu na Rujanfest. Na glavnu pozornicu – Fest stage – u petak 13. rujna, stižu Jala Brat i Buba Corelli. Extra stage-om zavladat će regionalne rap zvijezde Senidah i Coby, i to u četvrtak 19. rujna. Koliko je nova generacija publike željna njihove glazbe, dovoljno govore poznati dueti: Kamikaza, Bebi, Ona'e i mnogi drugi.

GLAZBA NEMA GRANICE

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rujanfest je mislio na sve generacije i sve glazbene žanrove. Na ukupno 7 pozornica stižu najveća glazbena imena Hrvatske i regije: Petar Grašo, Željko Joksimović, Bajaga & Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Edo Maajka, Detour, Maja Šuput, Željko Samardžić, Seka Aleksić, Miroslav Ilić, Dino Jelusić, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – I Bee (Ivana Banfić).

Uživanje na koncertima na Fest stage-u je moguće iz prvog reda. Fan pit i VIP ulaznice je moguće kupiti već danas u sustavu Eventima.

STUDIO SMIJEHA I KVART FAJT

Hrpa smijeha, vožnji i sportskog duha! Dvanaesti Rujanfest donosi najveći lunapark u Hrvatskoj i Kvart fajt – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na kojem ćemo pronaći najspretniju ekipu. Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha.

HRANA NEMA GRANICE

Osim hrpe nenadmašivih koncerata, tu je i najveća gastro zona, koja će se prostirati na čak 2.500 m2! Svaki dan se kuha mega porcija jednog hrvatskog specijaliteta. Prvi dan putuje se u Istru na fuže s tartufima, a zadnji dan Rujanfesta slavi se janjetinom i odojkom! Na meniju će biti i slavonski čobanac, kotlovina, grah varivo zagrebačke recepture, buncek i zelje te naravno dalmatinska pašticada!

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!  

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!