Vijesti / Promo

za sve ljubitelje mode

Tragali ste za trgovinom koja će zadovoljiti sve vaše high street fashion želje?

Tragali ste za trgovinom koja će zadovoljiti sve vaše high street fashion želje?
PROMO

Vrijeme je da upoznate approved!

Radi se o novootvorenoj lifestyle fashion trgovini u Masarykovoj 18 u Zagrebu, a svježe ime na domaćoj streetwear sceni otvorit će vrata i gomili novih brendova za koje ste inače trebali potegnuti barem do obližnjih europskih prijestolnica ili se pak osloniti na online kupnju koja uvijek dolazi s dozom rizika.

No, uz gomilu svjetski poznatih brendova kao što su Nike, Air Jordan, Adidas, Puma, Reebok i Casio, tu su i oni koji još nisu našli put do hrvatskih trgovina, a uz njih, pronaći će se mjesta i za sve popularnije domaće brendove kao što su Chypka i Tire Calligraphy.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, bitno je naglasiti da ovo nije sve i da vas u budućnosti čekaju i mnogi drugi noviteti što se brendova tiče, ali neka to bude iznenađenje.

Ono čime se approved! dodatno ističe je i fenomenalno uređen interijer, a osim Hendrixovog mosta koji je u ovom slučaju klupa, tu je i jedan poseban detalj o kojem su mnogi razmišljali, ali to nismo prečesto imali prilike vidjeli u praksi. 

Naime, store je opremljen i PlayStation 4 konzolom pa svi oni koji čekaju prijatelje ili partnere/partnerice da obave šoping mogu ubiti vrijeme na "plejki". Ukratko, kupovina u approvedu! bit će užitak čak i onima koji ne kupuju apsolutno ništa. 

approved! je održao i party otvorenja 28.09. na kojem su se okupili brojni fanovi ulične mode, a uz DJ-e (Oliver, Tikach i Marvel), otvorenje su svojim nastupom uveličale i mlade nade sve snažnije hrvatske trap scene, Buntai, koji su ujedno i jedni od ambasadora ovog brenda. 

Ovo spominjemo i zato što će ovo ubuduće biti praksa, a approved! će na brojnim eventima obilježiti nadolazeće releaseove i tako osnažiti svoju prisutnost na sceni. 

Stoga, ne preostaje ništa drugo nego ponoviti da je approved! Premium Store tu i da se radi o nezaobilaznom mjestu za sve ljubitelje ulične mode. Bez obzira na to spadate li u skupinu sneakerheada ili jednostavno volite brendove i modele koji nisu uobičajeni na domaćoj sceni, vrijeme je da skoknete do Masarykove 18 i provjerite ponudu.

Stay tuned uz approved! instagram.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!