Vijesti / Promo

savršeni rezultati

Poznate mame otkrile bez čega ne mogu u svom domaćinstvu

Poznate mame otkrile bez čega ne mogu u svom domaćinstvu
PROMO

Pametna tehnologija koja štedi vrijeme

Svaka mama brine da njezina djeca nose urednu i čistu odjeću. Omiljene pidžame, dresovi, školske uniforme moraju biti nježne prema koži i djeca se u njima moraju osjećati slobodno i nesputano. To znači puno posla za mame. Jer svaki odjevni komad treba izglačati i pripremiti za igru i slobodne aktivnosti klinaca, a svi znamo koliko često djeca mijenjaju odjeću i koliko brzo ju zaprljaju. Znaju to jako dobro i poznate mame Nevena Rendeli i Nataša Janjić čija su djeca još mala, ali količina rublja je začuđujuće velika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sigurno niste vjerovali da ovo radim. Pogotovo što me često viđate izgužvanu. � E pa kuzim. Sve do ove parne postaje! Osim što je savršeno lagana, ova @philips.hr pegla prati senzorom moje pokrete dok peglam i bez obzira na materijal - automatski otpušta idealnu količinu pare! Što znači da u danu koji za mene traje sigurno dva sata prekratko - peglanje mogu obaviti baš ovako: za cijelu moju malu obitelj odjednom! � Nije da se švercam, kunem se, ova pegla surađuje sa mnom i mojim strpljenjem! � pogledajte sami na mom storiju! ☝️ . . . @philips_hr #PhilipsHrvatska #PerfectCareElitePlus #NoBurn #SavrsenoJednostavnoGlacanje #happywifehappylife #familyfirst #ovakosemoze

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on Oct 3, 2019 at 3:19am PDT

 

Bilo da vaša djeca uživaju u igri na travnjaku, skrivanju po šumi ili se u njima krije mlada nogometna zvijezda, svaka mama želi samo najbolje za svoje dijete, ali ne želi provoditi sate obavljajući kućanske poslove jer mame su ipak najglasnije navijačice.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nevena i Nataša dijele upravo ovakve probleme. Uz sve dnevne obaveze, poslove, probe i snimanja, jer obje vole svoje poslove i pokušavaju balansirati obiteljski život i karijeru, na početku i na kraju dana, njihova najvažnija dužnost je ona biti mama. Zato za kućanske poslove poput glačanja biraju samo pametne tehnologije poput Philips parne postaje. Uvjerile su se kako Philips PerfectCare Elite plus parna postaja zaista štedi vrijeme, a glačanje je brzo i jednostavno.

Zahvaljujući Optimal temp značajki ova parna postaja ima optimalnu temperaturu koja omogućava efikasno glačanje bez progorijevanja. Samo jedan program optimalan je za glačanje raznih vrsta tkanina, od pamučnih pelena, do trapera ili sportskih dresova te maminih svilenih košulja. A kako svakodnevni život mama zahtijeva pažnju istovremeno na više aktivnosti, čak i u slučaju da zaboravite glačalo na tkanini, nema straha od progorijevanja.

S druge strane, parna postaja, uz pomoć DynamicQ senzora, ovisno o pokretima prilikom glačanja, prilagođava ispust pare zbog čega para prodire duboko u vlakna, omekšava ih i ravna. To je oduševilo našu voditeljicu i mamu Nevenu koja sad može brzo i jednostavno glačati i najkompliciranije komade poput kombinezona. Da radni tempo uz malu bebu i obitelj ne ostavlja previše slobodno vremena, najbolje zna naša glumica Nataša Janjić koja se uvijek brine da u žurbi ne zaboravi upaljeno glačalo. S Philips PerfectCare Elite plus parnom postajom garantirano nema straha od progorijevanja. Sva odjeća je u rekordno kratkom roku savršeno jednostavno izglačana, a mame konačno imaju više vremena za druženje sa svojim najmilijima. Jer zašto trošiti vrijeme na glačanje kad možete glačati pametno.

Više informacija potražite na Philips PerfectCare Elite Plus.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!