Vijesti / Promo

Kultno zagrebačko mjesto

Gdje se najbolje jede? Kod Mamme!

Gdje se najbolje jede? Kod Mamme!
PROMO

Svi volimo vikend i dane odmora. Rijetko tko nedjelju neće započeti sa šalicom najbolje kave i to mirisne moche ili uz doručak u ogrtaču.

No, ako imate klince i nemate  lagani vikend, a ta idila brzo prelazi u strku iz spremanja doručka u kuhanje za ručak. Još ako se osjećate pomalo dužni pozvati baku i djeda ili ostatkak obitelj - stres je tim veći.

Zašto ne biste odmorili ovaj vikend? Big Mamma Pub vam to omogućuje! Kultni restoran prijateljskog ugođaja smješten u novom Zagrebu poziva vas da provedete nedjelju uz obitelj i prijatelje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zašto Big Mamma Pub?

Big Mamma kao dio Residence Grupe, restoran  je koji pruža savršen omjer cijene i kvalitete, mjesto gdje svi rado dolaze. Big Mamma, kao svaka dobra mama odlučila je zasukati rukave i nedjeljom okupiti obitelj i pozvati prijatelje za stol. A svi znamo da je mamin ručak, najbolji ...

Ne samo da Big Mamma kuha za vas, nego  nasmiješeni konobari drže situaciju pod kontrolom, dok vama preostaje da se fokusirate na ono što je najbitnije – provesti vrijeme zajedno kao obitelj.

Nedjeljni ručak u Big Mamma Pubu čuva obiteljske vrijednosti. Za samo 89,00 kn po osobi dobijete prepun stol hladnih i toplih predjela, raznih salata, bogat izbor kruha, glavnih jela i deserata. Tu je velik izbor točenih piva i bogata vinska karta, te besplatan parking!

Neka vaše uspomene budu uz obitelj i Big Mammu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!