Ostani doma
Vijesti / Promo

obilje zabave i fizičkih aktivnosti

Hoteli koji vas tjeraju na aktivan odmor!

Hoteli koji vas tjeraju na aktivan odmor!
PROMO

Sillian Dolomiten u Austriji spada u kategoriju hotela koji se zaista brine o vašem zdravlju.

Hotel je okarakteriziran kao sportski hotel što znači obilje zabave i fizičkih aktivnosti. Sam hotel smješten je neposredno na skijaškoj stazi, tako da umjesto doručka u krevet možete naručiti grijane pancerice i nabrušene skije. Na taj način bili biste spremni za skijašku akciju od ranog jutra. Skijaški centar Hochpustertal osim širokih staza nudi i zabavni park za freestyle skijanje za skijaše koji vole ektremniji način skijanja. Skijašku kartu kupujete izravno na recepciji hotela.

Ako niste skijaški tip, hotel Sillian Dolomiten natjerat će vas na ronjenje, plivanje ili fitness. Ronjenje i plivanje moguće je sa specijalnim instruktorima ronjenja i plivanja koji će vas voditi kroz raspored treninga za vrijeme vašeg boravka u ovom aktivnom sportskom hotelu. Za još bolji zimski ugođaj u hotelu Dolomiten možete posegnuti i za dodatnom ponudom: masažom uljem planinskog bora, odlaskom u saunu ili parnom kupkom koja donosi poseban užitak za vaše tijelo.

Kada vas ponuda u ovom hotelu dobro izmori, za večeru vas čeka dobitnik nagrade “Bewusst Tirol” koji stavlja naglasak na domaće, organske i regionalne proizvode. Ovo je hotel koji će izvući iz vas ono najbolje te će vam pružiti nevjerojatno iskustvo zimskih praznika.

Hotel koji polako ali sigurno postaje hit među Hrvatima, je i Gradonna Mountain resort smješten iznad samog skijališta Kals-Matrei. Ovaj hotel je pravi zgoditak, za sve skijaše koji žele iskoristiti svaku minutu svog odmora - na stazi. Za one koji više vole vodene sportove i opuštanje, hotel nudi novo opremljeni Welness centar sa bazenima koji Vas tjeraju na plivanje protiv struje. Cijeli kompleks je osmišljen da Vas tjera na aktivan odmor, tako da su auti zabranjeni unutar i oko samog kompleksa. Planinarenje, skijanje i plivanje sve je spremno za Vaš aktivan odmor u Gradonna Mountain resortu.

Najbolje ponude za aktivan odmor potražite OVDJE

?bn=33512179;1x1inv=1;srctype=3;ord=[tim

 

Reci što misliš!