Vijesti / Promo

veliko priznanje

Kaufland dobitnik prestižnoga međunarodnog certifikata Top Employer

Kaufland dobitnik prestižnoga međunarodnog certifikata Top Employer
Promo

Certifikat Top Employer potvrdio je Kaufland kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj i Europi

Unatrag tri godine Kaufland Hrvatska k.d. se kroz konkretne pozitivne pomake u obliku povećanja primanja, uvođenja niza benefita i razvojnih mogućnosti pokazao kao poslodavac koji cijeni i potiče angažman svojih zaposlenika.

„Izuzetno smo ponosni na ovo međunarodno priznanje i drago nam je da iz godine u godinu možemo istaknuti napredak u ponudi prilika i pogodnosti za naše zaposlenike. Smatramo da su oni ključna karika našeg uspjeha jer bez njihova angažmana rezultati koje ostvarujemo ne bi bili mogući. Naši ljudi su naša snaga i stoga veliku pažnju pridajemo stvaranju radnog okružja koje pruža mogućnosti za učenje i razvoj“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kaufland kontinuirano radi na razvoju pogodnosti. Već treću godinu zaredom povećali su primanja svojih zaposlenika. Nakon povećanja bruto plaće u 2018. godini koje je u prosjeku iznosilo 11,3 posto za sve zaposlenike Kauflanda u Hrvatskoj te dodatnog povećanja primanja kroz neto nagradu za radne rezultate u 2019. od prosječnih 7,65 % za nerukovodeća radna mjesta, u 2020. godini fokus je ponovno na zaposlenicima na nerukovodećim pozicijama kojima su dodatno povećali neto primanja za više od 9 posto u prosjeku. Konkretna veća primanja na svojim kućnim proračunima osjetit će oko 2700 zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima koji rade u 39 poslovnica, Logističko-distributivnom centru u Jastrebarskom te u centrali.

„U proteklom periodu implementirali smo niz rješenja u upravljanju ljudskim potencijalima poput elektroničkog praćenja radnog vremena, zahvaljujući kojemu je zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima svaka minuta plaćena. Organiziramo aktivnosti za druženje i povezivanje zaposlenika te nudimo niz dodatnih benefita – od pogodnosti kojima potičemo zdraviji način života do fleksibilnih radnih aranžmana za roditelje. Osim toga, uveli smo digitalni interaktivni sustav za uhodavanje zaposlenika, online sustav za upravljanje natječajima za posao, sustav upravljanja talentima i interne razvojne programe. Sve su to redom mjere kojima unapređujemo zadovoljstvo zaposlenika i Kaufland činimo boljim mjestom za rad. Certifikat Top Employer, koji nas stavlja uz bok europskim kompanijama s najboljim praksama u upravljanju ljudskim potencijalima, najbolja je potvrda da smo na dobrom putu. I dalje ćemo predano raditi kako bismo dodatno povećali mogućnosti i perspektive za zaposlenike“, dodala je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudski resursi.

Više o nagradama i priznanjima Kauflanda Hrvatska k.d. možete saznati na: https://tvrtka.kaufland.hr/kaufland/nagrade-priznanja.html

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!