Vijesti / Promo

veliki uspjeh

Završena Tommyjeva humanitarna akcija 'Budi prijatelj djece': Osigurana donacija u iznosu od 323.566 kuna

Završena Tommyjeva humanitarna akcija 'Budi prijatelj djece': Osigurana donacija u iznosu od 323.566 kuna

Donacija je namijenjena obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split

Nakon 56 dana koliko je trajala akcija, Tommyjevi vjerni kupci i svi ljudi dobre volje koji su se uključili u humanitarnu akciju, svojom su kupnjom posebno označenih proizvoda, koji su u akciji bili nominirani za različiti donacijski iznos od 10 kn ili 1 kn, osigurali kod tvrtke Tommy ukupni iznos donacije od čak 323.566 kn namijenjenih obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split.

''Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji, te svim medijima koji su pratili te poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu.

Na kraju ono što je najvrijednije, na djelu se pokazalo da se udružujući zajedničke snage tvrtke Tommy, dragih kupaca i sugrađana u jednu zajedničku humanitarnu priču, može napraviti mnogo za potrebe i zdravstvenu sigurnost najosjetljivijih društvenih kategorija.

Raduje nas što je ovom našom akcijom prikupljen ovako značajan iznos donacije, a posebno nas veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da smo uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split.
Vjerujemo da ćemo sa ovim značajnim iznosom pokrenuti prijeko potrebnu obnovu i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece i njihovih roditelja", poručuju iz Tommyja.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!