Ostani doma
Vijesti / Promo

Najčišći zvuk na tržištu

Huawei FreeBuds Pro: Vrhunske slušalice uz 3 mjeseca Deezer Premiuma besplatno

Huawei FreeBuds Pro: Vrhunske slušalice uz 3 mjeseca Deezer Premiuma besplatno
Huawei

To su i prve pametne slušalice na svijetu s dvije antene

Huawei FreeBuds Pro, prve istinski bežične slušalice (TWS) na svijetu koje podržavaju dinamičko poništavanje šuma, odsad su dostupne i u Hrvatskoj. Uz to, korisnicima Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija AppGallery na raspolaganju je posebna ponuda – čak tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premiuma.

Huawei je uz implementaciju tehnologije inteligentnog dinamičkog poništavanja šuma na istinske bežične slušalice (TWS) potvrdio svoju poziciju tržišnog inovatora na tom području. Nove slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu izrade, vrhunsku povezivost i kvalitetu zvuka, a bit će udobne čak i nakon duljeg korištenja. Huawei FreeBuds Pro slušalice dizajnirane su minimalistički i funkcionalno, a dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića kako bi se osigurala maksimalna udobnost za svakog korisnika.
Aplikacija AI Life otkrit će jesu li slušalice savršeno smještene u uho korisnika te tako pomoći korisnicima u osiguravanju savršenog zvuka. Slušalicama je moguće upravljati preko dodira, a dizajnirane su kako bi se minimizirao utjecaj vjetra. Korisnici mogu jednostavno omogućiti aktivno uklanjanje šuma, prilagoditi glasnoću, odgovarati na pozive, pokrenuti reprodukciju i preskočiti pjesme pomoću dodira Huawei FreeBuds Pro slušalica. Geste su vrlo intuitivne, a Huawei FreeBuds Pro može precizno otkriti navike korisnika kako bi smanjio nenamjerne dodire.

Vezana vijest

Nagrađivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini

Automatski poništavaju buku 


Huawei FreeBuds Pro je kompanijin najnoviji i najnapredniji audioproizvod dosad, a uz tehnike proizvodnje ​​koje koriste vodeći Hi-Fi proizvođači, slušalice smanjuju vibracije kako bi pružile oštar i čist zvuk. Audioizvrsnost FreeBuds Pro nadopunjuje Dynamic EQ Adjustment značajkom koja koristi podatke iz mikrofona u uhu za automatsku optimizaciju zvuka za određenu vrstu uha korisnika. Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB, dok silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove. Dvostruki mikrofoni smješteni unutar i izvan slušalica mogu brzo prepoznati okolnu buku i automatski se prebaciti između tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi učinkovito smanjile buku iz okoline.

Prve slušalice s dvije antene na svijetu


S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke, baterija traje do 4,5 sata, dok bez aktiviranja ove funkcije baterija traje čitavih 7 sati bez potrebe za punjenjem priloženim kućištem. Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolirati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su pametne bluetooth slušalice s dvije antene na svijetu. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene koje nude 360​​° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu. Huawei FreeBuds Pro dolaze u tri izdanja – Carbon Black, Ceramic White i Sliver Frost po
preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.499 kn. Da bi korisnici uživali u omiljenoj glazbi koristeći nove slušalice i Huawei pametne telefone, kompanija im je osigurala čak tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium glazbenog servisa.

Što korisnici trebaju napraviti?

Sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik „Pokloni“ gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzeti besplatni kod koji mogu iskoristiti u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je i u videu. Korisnicima je dostupan i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni
sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove, a FreeLace Pro bežične slušalice nude vrhunski zvuk i autonomiju baterije. Predstavljen je i pametni telefon Huawei P smart 2021 namijenjen mlađim korisnicima kojima nudi vrhunski dizajn uz brojne napredne mogućnosti, odgovarajući na njihove raznovrsne potrebe.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!