Ostani doma
Vijesti / Promo

promo

Završne utakmice fantastičnih rukometašica dostupne za sve A1 TV korisnike

Završne utakmice fantastičnih rukometašica  dostupne za sve A1 TV korisnike
PROMO

Hrvatske rukometašice na korak su do polufinala Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj

Mjesec darivanja poklopio se s fenomenalnim nastupima rukometnih reprezentativki na Europskom prvenstvu za žene u Danskoj. Stoga A1 Hrvatska daruje sve korisnike TV usluge završnim nastupima rukometašica. Kanal PlanetSport 1 s prijenosima utakmica od danas je dostupan u svim TV paketima kako bi korisnici mogli uživati u nastupima rukometašica.

Hrvatske rukometašice na korak su do polufinala Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj. Fenomenalnim igrama i snažnim vanjskim udarcima, Ćamila Mičijević uvrštena je i u najbolju sedmorku prvoga kruga, a uz pratnju ostalih igračica, neviđenim obranama vratarke Tee Pijević i uz vodstvo izbornika Nenada Šoštarića pokorile su protivnice te postale glavna senzacija i iznenađenje Europskog rukometnog prvenstva. Pobjedama protiv odličnih Mađarica, jakih Srpkinja te aktualnih svjetskih prvakinja Nizozemki osigurale su ulazak u drugi krug natjecanja. Svi A1 TV korisnici moći će uživati u završnim nastupima hrvatskih rukometašica – uz susret protiv Njemica, svi se nadamo i u polufinalu pa i finalu. PlanetSport 1 do kraja tjedna dostupan je u svim TV paketima na kabelskoj, IPTV i satelitskoj tehnologiji za A1 TV korisnike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatske ''kraljice šoka'', kako su prozvane na prvenstvu, pomrsile su račune gotovo svim protivnicima. U četvrtak su nastavile svoj pobjednički niz protiv Rumunjki, dok su u subotu ipak izgubile od favoritkinja prvenstva Norvežanki. Sljedeće su na redu, za ulazak u polufinale, dobro poznate protivnice Njemice. Za tu ključnu utakmicu stiže i Podravkina igračica Dejana Milosavljević koja će biti sjajno pojačanje djevojkama na vanjskim pozicijama. Upravo će taj susret u utorak biti prvi dostupan svim A1 TV korisnicima u njihovom osnovnom TV paketu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!