Ostani doma
Vijesti / Promo

PROMOTIVNI ČLANAK

Stručnjak za probavu u novom izgledu

Stručnjak za probavu u novom izgledu
Promo


Nova znanstvena otkrića donose informacije o utjecaju našeg probavnog sustava i procesima koji se tamo odvijaju na zdravlje tijela i ukupnu dobrobit. Oko 80 % stanica imunološkog sustava smješteno je u našim crijevima, a briga o probavnom sustavu zasigurno je jedan od najvažnijih koraka za poboljšanje zdravlja.

Uz uravnoteženu prehranu i zdrav način života stručnjaci preporučuju prirodne proizvode poput Donata.  Od ožujka 2021. na policama je dostupan u novoj izgledu.

Pobrinite se za svoju probavu. Brinite o sebi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Donat je najpoznatiji kao izvrsno rješenje za uklanjanje tegoba zatvora, a redovitim pijenjem djeluje  preventivno te pridonosi održavanju zdravlja i dobrobiti. 

Učinak Donata ovisi o popijenoj količini, temperaturi i vremenu konzumacije, tako da može djelovati preventivno ili kao proizvod za uklanjanje funkcionalnih tegoba.

Kako bi se održao pravilan rad probave, preporučujemo svakodnevnu konzumaciju Donata uz uravnoteženu i raznoliku prehranu s dovoljno voća i povrća, cjelovitih žitarica i prehrambenih vlakana, uz dovoljan unos tekućine i redovitu tjelesnu aktivnost.

Kako nam Donat pomaže uspostaviti zdrave životne navike?

Uz pravilnu prehranu i zdrav način života, preporučuje se svakodnevno konzumiranje Donata, jer osim što potiče probavu, blagotvorno djeluje i na ostale dijelove probavnog sustava.

Ključ djelovanja Donata je jedinstvena kombinacija magnezija, kalcija, hidrogenkarbonata i sulfata koje je stvorila priroda. Svaki od ovih minerala ima svoju funkciju u našem tijelu, ali samo ova jedinstvena mješavina omogućuje cjelovit učinak na probavni sustav. Svojstva i djelovanje minerala u različitim fiziološkim stanjima znanstveno su dokazana u brojnim istraživanjima u Medical centru Rogaška, kao i drugdje.

Donat utječe:

• na proizvodnju i izlučivanje žuči te probavnih enzima, koji imaju ključni utjecaj na tijek probave i kvalitetu apsorpcije hranjivih tvari
• na izlučivanje žuči u gastrointestinalni trakt, pomaže kod spore peristaltike žuči i na taj način sprječava stvaranje žučnih kamenaca
• neutralizira lučenje želučane kiseline i tako pomaže kod žgaravice i kod funkcionalnih tegoba probavnog sustava, poput zatvora.

Donat brine o probavi i prirodi. 

U Donatu vjerujemo da je napredak rezultat partnerstva između robne marke i njezinih stalnih kupaca. »Korisnici Donata i njihova očekivanja u središtu su djelovanja Donata«, rekla je Klavdija Vidic, direktorica marketinga, istraživanja i razvoja PJ Donat.

»Kako bismo educirali Donatove kupce i poboljšali njihovu kvalitetu života, razvili smo puno korisnih sadržaja koji su dostupni svima na web stranici Donata. Među profesionalnim i obrazovnim sadržajima kreirali smo i dva posebna programa u suradnji sa stručnjacima: Donat Detox i Donat Imuno«, naglasila je.

Donatove aktivnosti održivog razvoja usredotočene su na društvenu odgovornost promicanjem zdravlja probavnog sustava i odgovornosti za okoliš ambalažom prihvatljivom za prirodu, zaštitom Donatovih prirodnih resursa i korištenjem manje energetski zahtjevnih sirovina.

Donat također slijedi svoje održive obveze s novom ambalažom - sa 100 % recikliranim bocama, koje će se naći na tržištu u ožujku 2021. Nove boce, između ostalog, znače smanjenje emisije CO2 u okoliš za 90%.
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!