Ostani doma
Vijesti / Promo

Prima namještaj

Probudite svoju kreativnost uz novi PRIMA Interijeri katalog!

Probudite svoju kreativnost uz novi PRIMA Interijeri katalog!
Prima

Inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera predstavljenim u novom PRIMA katalogu.

U novom PRIMA katalogu predstavljeno je potpuno drugačije iskustvo opremanja doma koje pruža luksuz izražavanja osobnog stila. Novim kolekcijama PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera. Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija, omogućio je svakome kupcu da postane dizajner svog životnog prostora. Kreativna i funkcionalna rješenja povezala su moderan dizajn, visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju u PRIMA tvornicama.

Izvor: Prima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata oblikujete namještaj kakav želite. Stvorili su bogate modularne programe koji namještaj  prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama. Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru.

Izvor: Prima. 

Programi obuhvaćaju namještaj za sve prostorije doma u istim materijalima i bojama za stilski usklađen interijer. Razvijeni su u širokoj paleti stilova - od minimalističkog i modernog do klasičnog i retro stila te pružaju raznovrsna rješenja koja prate najnovije trendove prisutne na međunarodnom tržištu.

Izvor: Prima.

Za detalje vašeg interijera, kojima nitko ne može odoljeti, tu je COCO maison, nizozemski brend čiji je PRIMA ekskluzivan zastupnik. Atraktivne COCO dekoracije obuhvaćaju nekoliko segmenata za uređenje - dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. 

Izvor: Prima.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstvenu uslugu cjelokupnog opremanja interijera koja je dostupna u svih 59 salona diljem Hrvatske. Priprema projekta cjelokupnog opremanja je besplatna i prilagođena individualnim potrebama, a uključuje izmjeru, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija.

Izvor: Prima. 

Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

Modeli na fotografijama: Mia Rkman i Elena Dizdar.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!