Ostani doma
Vijesti / Promo

važna informacija

Od sada možemo po paket u bilo koje doba dana ili noći

Od sada možemo po paket u bilo koje doba dana ili noći
Promo

Postavljanje paketomata na frekventnim lokacijama znači da više nećemo ovisiti o terminu koji nam dostavljač odredi

Stanovnici diljem Hrvatske ovih su dana mogli primijetiti paketomate prepoznatljive žute poštanske boje koji se postavljaju u njihovim gradovima. Paketomati su automatizirani uređaji s pretincima različitih dimenzija i novi su dostavni kanal Hrvatske pošte koji mijenja način na koji primamo i šaljemo pošiljke.

Postavljanje paketomata na frekventnim lokacijama znači da više nećemo ovisiti o terminu koji nam dostavljač odredi, nego ćemo sami birati gdje i kada ćemo preuzeti pošiljku. Dostupni su svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, a korisnici će moći beskontaktno preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kada njima najviše odgovara, ali i putem paketomata vraćati robu kupljenu u e-trgovinama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovakva vrsta dostave odgovarat će svim životnim stilovima, a pogotovo korisnicima koji žive užurbanim ili dinamičnim načinom života. Hrvatska pošta ove će godine postaviti 150 od ukupno 300 paketomata, koliko će ih biti do kraja iduće godine.

Za dostavu i otpremu pošiljaka s paketomata brine se Paket24, usluga brze paketne dostave Hrvatske pošte, koja će na nove lokacije dostavljati i pošiljke iz međunarodnog prometa naručene u velikim e-trgovinama, odnosno pošiljke koje stižu kanalom Parcel Connect.

Hrvatska pošta pokrenula je i novi samouslužni portal uz pomoć kojeg će korisnici svoje pakete moći preusmjeriti na lokaciju koja im u tom trenutku najviše odgovara. Registrirajte se na portal.posta.hr i isprobajte novi dostavni kanal. Popis već postavljenih paketomata provjerite ovdje

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!