Ostani doma
Vijesti / Promo

savršen za dnevne sobe

Čist zrak za zdraviji dom uz Electrolux

Čist zrak za zdraviji dom uz Electrolux
PROMO

Electrolux pročišćivači zraka reagiraju na vašu okolinu uz pomoć jedinstvenog PureSense sustava

Kvaliteta zraka kojeg udišemo vrlo je važna, a često se zanemaruje. Ona ima izravan utjecaj na zdravlje i dobrobit vaše obitelji. Iako prozračivanjem prostorije dobijemo dojam svježeg zraka u domu, s njim dolaze i nečistoće koje želimo izbjeći. Od ljudskih zagađenja kao što je smog, do alergena iz prirode kao što je pelud, nepoželjne čestice ulaze u domove i narušavaju klimu u kojoj boravite a samim time i zdravlje svih ukućana.

Sada možete zaboraviti na te brige i uživati u čistom zraku vašeg doma uz Electrolux pročišćivač zraka. Savršen je za dnevne sobe, gdje obitelj provodi najviše svog vremena. Neće vas ometati u opuštanju i radu jer je gotovo nečujan, čak i u punoj snazi. Prilagodljivost Electrolux pročišćivača zraka donijet će vam bezbrižnost u svakoj sezoni, pružajući vama i vašim najmilijima kvalitetniji i čišći zrak kakav zaslužujete.

Uređaj koji se prilagođava vama

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Electrolux pročišćivači zraka reagiraju na vašu okolinu uz pomoć jedinstvenog PureSense sustava. On omogućuje kontinuirano mjerenje razine kvalitete zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru te temeljem rezultata mjerenja prilagođava način rada pročišćivača. Opremljeni senzorima za čestice, Electrolux pročišćivači zraka uz pametni način rada automatski prilagođavaju brzinu čišćenja na temelju određenih vrijednosti koje detektiraju u vašem domu. Zahvaljujući Electrolux pročišćivačima zraka svaki dan se vraćate u zdrav dom i čisto okruženje.

Svaki je dom poseban. Zbog toga smo razvili niz filtera koji se prilagođavaju određenim okolnostima, ovisno o kvaliteti zraka u kući. Uz pomoć Electrolux 3600 filtera i 5 stupnjeva pročišćavanja, filtracija zraka prilagođena je vašim osobnim potrebama. Ovisno o sezoni u kojoj se nalazimo, možete podesiti vaš Electrolux pročišćivač zraka kako bi zrak ostao čist u svako doba godine. Svaki filtar ima jedinstvenu pametnu oznaku koja prati njegovu upotrebu. Čak i ako uklonite filtar i ponovo ga instalirate sljedeće sezone, automatski će prepoznati preostali vijek trajanja. Omogućite svojoj kući osjećaj prirodnog zraka i povećajte udobnost.

Povežite se i kontinuirano pratite

Bez obzira jeste li kod kuće ili ste u pokretu, sada kvalitetu zraka u svom domu možete pratiti i optimizirati iz aplikacije ili se opustite i dopustite da PURE A9 to učini umjesto vas. Možete provjeriti rad pročišćivača zraka u određenom vremenskom okviru, pogledati pametne sažetke ili jednostavno prilagoditi svoje postavke. Aplikacija WELLBEING vaš je savršen asistent za kvalitetu zraka u domu.

Sada i s Electrolux Wellbeing aplikacijom, uz ostale Electrolux uređaje možete upravljati i pročišćivačem zraka. Kontrolirajte i isplanirajte određene zadatke i za čas unaprijedite kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Uz Electrolux Wellbeing aplikaciju, samo vas jedan klik dijeli od čistog zraka u cijelom domu. Pratite kvalitetu zraka u različitim prostorijama, saznajte trebate li vanjski zrak pustiti u svoj dom ili ga spriječiti da u njega uđe i pratite kako čišćenje zraka napreduje u stvarnom vremenu. Uz sve to možete i pratiti vijek trajanja svojih filtera kako ih ne biste zamijenili prije nego je to potrebno.

Pametno, brzo i tiho

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Electrolux pročišćivači zraka dosegnut će svaki kutak vaše prostorije. Uz pomoć sustava AirSurround u zatvorenom prostoru stvara se snažno, ali glatko spiralno kretanje zraka. Osigurava se učinkovita cirkulacija, a zrak se čisti čak do četiri puta brže u usporedbi s prethodnim generacijama. Zrak u vašem domu pročišćen je za tren oka.

Tih rad pročišćivača zraka stvara mirno okruženje u domu koje je potrebno svakom članu obitelji, bilo da pišu zadaću ili se opuštaju uz omiljenu seriju. Zato smo dizajnirali uređaje s minimalnom razinom buke od samo 17 dB (A).* Electrolux pročišćivači zraka rade tako tiho da ćete ih teško primijetiti. Čak i pri maksimalnoj brzini razina buke je samo 49 dB (A)*, što je još uvijek tiše od vašeg razgovora kod kuće.

Dizajn koji se uklapa u svaki dom

Electrolux pročišćivači zraka dizajnirani su da se uklope baš u vaš dom. Osim što će vama pružiti čist zrak i zdravije okruženje, njihov će elegantan izgled doprinijeti i uređenju vašeg doma. Neutralna paleta boja i moderan dizajn Electrolux pročišćivača zraka savršeno će pristajati uz vaš stil i donijeti novi ugođaj vašem omiljenom mjestu za opuštanje.

Electrolux pročišćivači zraka ne zauzimaju puno prostora i lako se prenose zahvaljujući korisnim funkcionalnim ručkama. Sada možete uživati u čišćem domu bez gubitka vrijednog životnog prostora. U koji god ih kutak smjestite, obavit će posao vrhunski i doprinijeti dobrobiti cijele obitelji.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!