Regional / Dubrovački dnevnik

ljudi velikog srca

Imamo dobre vijesti: Smještaj i prijevoz za Indiru i njenu majku su pronađeni, sutra putuju

Imamo dobre vijesti: Smještaj i prijevoz za Indiru i njenu majku su pronađeni, sutra putuju
Dubrovački dnevnik / Facebook

Djevojčica u pratnji majke dolazi autobusom iz Karlovca već sutra ujutro, a 'Mame iz Dubrovnika' i okolice organizirale su se i osigurat će potrepštine

Smještaj i prijevoz za Indiru Goršćak (17), djevojku oboljelu od cerebralne paralize, je pronađen.

"Smještaj za Indiru je nađen! Dnevni prijevoz je ponudila jedna udruga! Prijevoz od Zagreba do Dubrovnika je isto ponudio jedan gospodin! Mame iz Dubrovnika su se organizirale da brinu o namirnicama i potrepštinama Indire i njene mame Mirjane...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nemam riječi! Jako sam ponosna i sretna i hvala vam svima, od srca. Koje je trenutno veliko ko svemir!," napisala je Petra Ružman-Puntarić u Facebook grupi za pomoć obitelji Goršćak.

Djevojčica u pratnji majke dolazi autobusom iz Karlovca već sutra ujutro, a DUMAM-e, Mame iz Dubrovnika i okolice organizirale su se i osigurat će namirnice i ostale potrepštine za majku i kćer za vrijeme boravka u gradu. Pervanovo d.o.o. je firma koja je ponudila smještaj.

Indiri je potrebna rehabilitacija u trajanju od nekoliko mjeseci u Poliklinici Glavić. Probna faza rehabilitacije traje oko mjesec dana te će se nakon toga odrediti daljnja terapija u trajanju od dva do tri mjeseca. Doktor velikog srca Joško glavić rehabilitaciju je Indiri poklonio jer se obitelj nalazi u teškoj situaciji, piše Dubrovački dnevnik.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!