Regional / Dubrovački dnevnik

U Dubrovniku

Nakon gnjusne prepiske pedofila: Policija nad Makedoncem provela kriminalističko istraživanje!

Nakon gnjusne prepiske pedofila: Policija nad Makedoncem provela kriminalističko istraživanje!
Dubrovački dnevnik

Da bi stvar bila još gora, muškarac je u prepisci naveo i kako ima dvoje djece te tvrdi kako ima 28 godina

U Facebook grupi "Stop pedofiliji SP" objavljena je gnjusna prepiska Makedonca koji živi i radi u Dubrovniku u inboxu s osobom koja se predstavila kao djevojčica iz Zrenjanina u dobi od 12 godina. Prepisku je objavio Dubrovački dnevnik koji je poslao upit Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj oko poduzetih radnji vezanih uz navedeni slučaj. 

"U odnosu na postavljeni upit obavještavamo vas da Policijska uprava dubrovačko-neretvanska nije zaprimila službenu prijavu događaja kojeg navodite, međutim tragom medijskih objava promptno je odrađeno kriminalističko istraživanje nad navedenom osobom, a o svemu utvrđenom slijedi obavijest nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku," odgovorili su iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Podsjetimo, muškarac je u svojim porukama nagovarao da mu pošalje svoje fotografije dok se kupa, pitao je dira li svoj spolni organ te joj napisao kako želi vidjeti fotografije na kojima je naga, kako želi vidjeti njen spolni organ, grudi i stražnjicu kako bi mogao masturbirati. U porukama je također pitao što ima na sebi, je li to što trenutno nosi usko, a na njenu poruku kako je još uvijek mala odgovorio je kako to nema veze. Na pitanje zašto joj postavlja takva pitanja, kazao je kako "mu se jebe" i kako mu je cilj "da ga napali". U prepisci govori kako se nema čega sramiti jer joj neće spolni organ staviti u vaginu.

Svo vrijeme je osobu koja se predstavila kao 12-godišnjakinja uvjeravao kako se nema čega bojati i kako će cijela stvar ostati između njih. Također joj je i savjetovao da briše poruke kako ih ne bi vidjela njena majka. Da bi stvar bila još gora, muškarac je u prepisci naveo i kako ima dvoje djece te tvrdi kako ima 28 godina

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!