Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

POGLEDAJTE VIDEO

Muškarac u Dubrovniku krenuo u obračun nasred ulice: 'Krkan je istresao bijes na vozača iza sebe'

Muškarac u Dubrovniku krenuo u obračun nasred ulice: 'Krkan je istresao bijes na vozača iza sebe'

'Urlao je na osobu u automobilu i jako zalupio vratima, a kasnije nogom udario u taj isti automobil'

Promjena vremena uzrokovala je gužve u dubrovačkom prometu što je uobičajena pojava zbog jake kiše.

Pri tako usporenom prometu stvara se nervoza, a iz policije zbog toga uvijek mole za strpljenje vozača. Ipak je to minimum koji može pomoći pri situacijama kao ona koja je uslijedila na Ilijinoj glavici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A to malo pristojnosti nedostajalo je jednom vozaču koji je agresivno postupio prema drugom sudioniku u prometu što je zabilježio čitatelj Dubrovačkog dnevnika i poslao video sramotne situacije.

Čitatelj je agresivnog vozača nazvao "krkanom" koji je kod javne garaže, po kišovitom vremenu dok su ostali vozači stajali u koloni, izašao iz automobila te istresao sav svoj bijes na vozača iza sebe.

"Urlao je na osobu u automobilu i jako zalupio vratima, a kasnije nogom udario u taj isti automobil jer se nije mogao parkirati zbog kolone iza sebe. U tom vozilu je možda bila žena ili starija osoba, a ovaj kao kauboj ide okolo i viče", naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Inače, istraživanja u psihologiju su pokazala kakav je tko inače, takav je i u prometu. Danas agresivni vozači pridonose problemima i nesigurnosti u prometu na cestama i predstavljaju ozbiljnu opasnost za sebe i druge sudionike prometa stoga bi za sve bilo dobro imati nešto više tolerancije, pristojnosti i kontrole.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!