Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

ODMOR ZVIJEZDE U HRVATSKOJ

Nisu mogli izbjeći fotkanje: Ronaldo u zagrljaju djevojke Georgine prošetao Lopudom

Nisu mogli izbjeći fotkanje: Ronaldo u zagrljaju djevojke Georgine prošetao Lopudom
Dubrovački dnevnik, Grgo Jelavić/PIXSELL

Nije poznato koliko će Cristiano Ronaldo dugo boraviti u Dubrovniku i okolici

Jedan od najboljih igrača na svijetu, Portugalac Cristiano Ronaldo, nakon što je prije manje od 24 sata umarao obranu Fiorentine, danas je isto napravio s dubrovačkim novinarima i fotoreporterima.

Kada je u kasnim večernjim satima sletio u dubrovačku zračnu luku privatnim zrakoplovom, otputovao je u nepoznatom smjeru, a nitko satima nije znao gdje je odsjeo sa svojom djevojkom Georginom, piše Dubrovački dnevnik

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na kraju je nekako iscurilo da je portugalski napadač odsjeo u Vili Šeherezadi, a kada su ga kamere RTL-a i obožavatelji dohvatili već je kombijem otputovao u nepoznatom pravcu. Kasnije se doznalo kako se radi o transferu do glisera s kojim se zaputio prema Lopudu gdje je uživao u morskim specijalitetima.

VEZANI ČLANCI

Dubrovački dnevnik je, zahvaljujući mnogobrojnim čitateljima, dobio fotografiju zaljubljenog para koji zagrljeni šetaju po lopudskoj rivi.

Nije poznato koliko će Cristiano Ronaldo dugo boraviti u Dubrovniku i okolici, ali uopće ne treba sumnjati kako će čitatelji u Hrvatskoj biti pravodobno obaviješteni. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!