Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

incident u gružu

Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama i poručili: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'

Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama i poručili: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'
Grgo Jelavić/PIXSELL

Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide

Vrlo neugodno iskustvo doživio je nedavno u Gružu u Dubrovniku sezonski radnik iz Trebinja.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, ovaj 34-godišnji konobar, čiji su podaci poznati redakciji, zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu napadnut je tijekom noći od skupine muškaraca. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide. 

Navodno su imali nož 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, kako doznaju iz pouzdanih izvora, nekoliko muškaraca dočekalo je konobara s "fantomkama" navučenima preko lica te su mu poručili "da ima 24 sata da napusti Dubrovnik", što je on i učinio. Po Dubrovniku se čuju priče i da je proboden nožem, ali takvo što se nije dogodilo iako su napadači navodno imali nož sa sobom.

Svakako, iako se radi o nečemu jako ružnome, treba reći da ovaj događaj ne mora nužno imati nacionalisitički prizvuk nego je moguće da je riječ o navijačkoj nesnošljivosti jer je napadnuti konobar navijač Crvene zvezde.

On je na ruci imao tetovažu navijačke skupine Delije koju je skrivao zavojem. No, o njegovoj navijačkoj pripadnosti očito se pročulo, a to je zasmetalo i muškarcima koji su ga napali.

Otišao iz grada

Kako se može čuti, radi se tu o mladiću koji nije nacionalist, odnosno koji nije imao nikakve nacionalističke ispade. Kako je izvor Dubrovačkog dnevnika potvrdio, radio je on i u Zagrebu kao konobar te nikada nije imao problema.

Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga. Očito, mladić je smatrao da bi takvo što bilo uzaludno te se jednostavno odlučio pokupiti iz Grada, piše Dubrovački dnevnik.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!