Regional / Dubrovački dnevnik

incident u gružu

Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama i poručili: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'

Trebinjcu prišli muškarci s fantomkama i poručili: 'Imaš 24 sata da napustiš Dubrovnik'
Grgo Jelavić/PIXSELL

Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide

Vrlo neugodno iskustvo doživio je nedavno u Gružu u Dubrovniku sezonski radnik iz Trebinja.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, ovaj 34-godišnji konobar, čiji su podaci poznati redakciji, zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu napadnut je tijekom noći od skupine muškaraca. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da je riječ o članovima Torcide. 

Navodno su imali nož 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, kako doznaju iz pouzdanih izvora, nekoliko muškaraca dočekalo je konobara s "fantomkama" navučenima preko lica te su mu poručili "da ima 24 sata da napusti Dubrovnik", što je on i učinio. Po Dubrovniku se čuju priče i da je proboden nožem, ali takvo što se nije dogodilo iako su napadači navodno imali nož sa sobom.

Svakako, iako se radi o nečemu jako ružnome, treba reći da ovaj događaj ne mora nužno imati nacionalisitički prizvuk nego je moguće da je riječ o navijačkoj nesnošljivosti jer je napadnuti konobar navijač Crvene zvezde.

On je na ruci imao tetovažu navijačke skupine Delije koju je skrivao zavojem. No, o njegovoj navijačkoj pripadnosti očito se pročulo, a to je zasmetalo i muškarcima koji su ga napali.

Otišao iz grada

Kako se može čuti, radi se tu o mladiću koji nije nacionalist, odnosno koji nije imao nikakve nacionalističke ispade. Kako je izvor Dubrovačkog dnevnika potvrdio, radio je on i u Zagrebu kao konobar te nikada nije imao problema.

Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga. Očito, mladić je smatrao da bi takvo što bilo uzaludno te se jednostavno odlučio pokupiti iz Grada, piše Dubrovački dnevnik.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!