Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

napali ga, pa napustio grad

Javio se napadnuti konobar iz Trebinja: 'Da, Delija sam, a Dubrovčani nisu nacionalisti!'

Javio se napadnuti konobar iz Trebinja: 'Da, Delija sam, a Dubrovčani nisu nacionalisti!'
Grgo Jelavić/PIXSELL

'Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa'

Konobar koji je napadnut u Gružu javio se objasnivši da ga jako smeta što se sad u medijima i među komentarima po društvenim mrežama provlači priča kako su Dubrovčani nacionalisti.

Podsjetimo, ovaj mladić koji je inače iz Trebinja, radio je kao konobar u jednom restoranu te je napadnut nedavno u Gružu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ljudi su prema meni bili odlični, nemam nikakvih loših iskustava. Jako mi smeta što nastaju priče kako su Dubrovčani ovakvi ili onakvi. Predstavlja ih se nacionalistima. Dubrovčani nisu nacionalisti. Neka se to zna", rekao je za Dubrovački dnevnik.

Govori kako iz Dubrovnika nosi samo lijepa iskustva.

"Sve o onome što je bilo te noći neću reći"

"Rijetko gdje sam naišao na tako dobar prijem kao u vašem Gradu, stekao sam tu i jako lijepih poznanstava. Ono što se dogodilo smatram dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma", objasnio je on.

"I moj gazda u restoranu u kojem sam radio me ispoštovao, njegova obitelj me prihvatila kao svoga. Nitko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim. Dubrovčani nisu nacionalisti", ponovio je Asanović.

Odbio je reći više detalja o tome što se dogodilo kazavši da se tu radi o "navijačkom kodeksu". Naime, govori se i da je napadnut nožem, da su mu pomogli engleski turisti...

"Recimo samo da sam fizički napadnut i da mi je rečeno da napustim Grad. Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa kojega jako poštujem" zaključio je za Dubrovački dnevnik

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!