Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

loše za turizam

Raspad sistema u Dubrovniku, struje nema od sinoć, stanovnici Pila ogorčeni: 'Gosti misle da ih lažemo!'

Raspad sistema u Dubrovniku, struje nema od sinoć, stanovnici Pila ogorčeni: 'Gosti misle da ih lažemo!'
Dubrovački dnevnik

Turisti su dobili besplatne večere jer ugostitelji nisu mogli izdavati račune

Sinoć je na Pilama i u dijelu povijesne jezgre Dubrovnika nestalo struje, koja nije došla niti danas, javlja Dubrovački dnevnik. Zbog toga zatvorena je i većina objekata na ovom najfrekventnijem gradskom predjelu. 

Dio Dubrovnika bez struje

 

Jasno, ne treba niti isticati koliko je to loše zbog turizma. No, možda ne i za turiste. Naime, kako su javili čitatelji, restorani sinoć nisu mogli izdavati račune pa su turisti dobili besplatne večere. 

Inače, kako doznaje Dubrovački dnevnik iz HEP-a, u pitanju je ozbiljan kvar koji iziskuje veće radove te radnici moraju zaustaviti i promet preko Pila da bi zamijenili transformator. Očekuje se kako bi struja mogla doći uskoro.


Stanovnici Pila i svi koji rade u trgovinama na tom najprometnijem području u gradu ostali su šokirani zbog nestanka struje. Naime, čitatelj Dubrovačkog dnevnika koji živi na Pilama kazao je kako je sinoć krenuo spavati, ali probudili su ga gosti u apartmanu koji su se žalili da nema struje.

"Kad sam provjerio kod ostalih vidio sam da mnogi nemaju struje. Čak pet do šest objekata na Pilama nije moglo raditi, a to je jako loše zbog turizma. Nadam se da nećemo dobiti loše recenzije jer turisti su jako osjetljivi. Djelatnik jednog ugostiteljskog objekta mi je rekao da mu gosti ne vjeruju da nema struje, misle da ih lažemo", kazao je on dodavši kako je struje nestajalo i danima prije, ali bi relativno brzo došla.

             

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!