Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

U središtu Dubrovnika

Taksist lupao po vozilu Ubera: Pale teške riječi, šakama lupao po autu, a sve zbog 'krađe' vožnje

Taksist lupao po vozilu Ubera: Pale teške riječi, šakama lupao po autu, a sve zbog 'krađe' vožnje
Vijesti.hr

Iz PU dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako je prijavljen sukob na Pilama

Na području Pila u Dubrovniku danas su se sukobili vozač Ubera i dubrovački taksist.

Dubrovački dnevnik doznaje kako je incidentu prethodio verbalni obračun, a kasnije je taksist izašao iz automobila te šakama lupao po Uberovom vozilu oštetivši mu haubu. Kako doznaje Dubrobvački dnevnik, uzrok sukoba je takozvana "krađa" vožnje od strane Ubera koji inače putnike smije voziti samo preko aplikacije, no ovaj put je "pokupio" one koji su čekali vožnju na Pilama. Sve to razljutilo je vozača taksija koji je reagirao burno te nasrnuo na konkurentsko vozilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz PU dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako je prijavljen sukob na Pilama između osoba koje se bave ukrcajem putnika te su dodali kako je tom prilikom oštećeno jedno vozilo.

Inače, na dubrovačkim prometnicama čini se vlada potpuna anarhija po pitanju taksi prijevoza. Broj vozila znatno je povećan liberalizacijom tržišta tako da za vrijeme sezone, prema nekim procjenama, ima ih oko tisuću. Zbog velikog broja vozača koji se bore za zaradu na ionako skučenim dubrovačkim prometnicama dolazi do čestih sukoba koji nerijetko eskaliraju fizičkim obračunima, piše Dubrovački dnevnik

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!