Regional / Dubrovački dnevnik

branitelji inicijatori

Thompson 6. prosinca nastupa na Stradunu? Menadžer pjevača: 'Zvali su nas i pregovaramo'

Thompson 6. prosinca nastupa na Stradunu? Menadžer pjevača: 'Zvali su nas i pregovaramo'
Miranda Čikotić/Šixsell

Thompson bi, po svemu sudeći, 6. prosinca mogao zapjevati na Stradunu u Dubrovniku

Pjevač Marko Perković Thompson trebao bi nastupiti na Dan dubrovačkih branitelja, 6. prosinca, na Stradunu, najavio je to gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković kao i dubrovačke braniteljske udruge.

"Mogu vam potvrditi da su u tijeku pregovori za nastup u Dubrovniku. Oni su zainteresirani za koncert i mi bismo također voljeli da do toga dođe", kratko je rekao Thompsonov menadžer Denis Pletikosa za Dubrovački dnevnik dodavši kako se o nastupu koji bi se trebao održati 6. prosinca pregovara već neko vrijeme, iako nije precizirao na čiju inicijativu su pokrenuti dogovori za koncert u Dubrovniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pojedini članovi dubrovačkih braniteljskih udruga su putem društvenih medija objavili kako su upravo oni inicijatori ovog koncerta te da je upravo njima, za vrijeme druženja, Thompson dao potvrdu o nastupu na Stradunu. Pregovore je potvrdio i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, iako još uvijek nije ništa potpisano, no čini se kako je to tek formalnost za kraj svih ovih pregovora koje su sada potvrdile sve strane. 

Thompson je nastupio prije dvije godine na Gromači, na dubrovačkim Gornjim selima, a 2008. godine je održao koncert na Stradunu, navodi Dubrovački dnevnik.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!