Regional / Dubrovački dnevnik

Pucnjava u Pločama

Istraga zbog pokušaja ubojstva taksista, dvojac u bijegu: 'Prišli su mu u namjeri da ga liše života'

Istraga zbog pokušaja ubojstva taksista, dvojac u bijegu: 'Prišli su mu u namjeri da ga liše života'
Dubrovački dnevnik

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika

Pokrenuta je istraga protiv dvojice, oboje u dobi od 23 godine, zbog sumnje kako su sredinom srpnja propucali taksista na Pločama. Riječ je o događaju koji je zgrozio javnost, a prema informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, dvojica su u bijegu. 

"Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1996 i 1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 18. srpnja 2019. u Dubrovniku, na predjelu Ploča, prišli muškarcu (28) u namjeri da ga liše života, a nakon verbalne prepirke, kada je oštećeni muškarac u strahu za svoj život počeo bježati, prvookrivljenik je, osnovano se sumnja, ispalio u njegovom pravcu više hitaca iz pištolja nanijevši mu teške tjelesne ozljede (strijelna rana lijevog koljena i dvije prostrijelne rane desne potkoljenice).
Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika," stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama DORH-a. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!