Regional / Dubrovački dnevnik

zbog krađe

Brutalna tučnjava u Dubrovniku: Podzetnik i njegov sin mlatili čovjeka, stavili mu omču oko vrata

Brutalna tučnjava u Dubrovniku: Podzetnik i njegov sin mlatili čovjeka, stavili mu omču oko vrata
Goran Stanzl/Pixsell

Nakon teške krađe, vlasnik poduzeća i njegov sin brutalno su premlatili čovjeka osumnjičenog da ih je pokrao

Do brutalne tučnjave došlo je u nedjelju, oko 19 sati, u Gružu ispred gornjeg ulaza u Robnu kuću Srđ. Povod tučnjavi je krađa torbice s gotovo 19 tisuća kuna na Gornjem Brgatu, piše Dubrovački dnevnik.

Ukrao torbicu s novcem iz kontejnera

Naime, kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska jučer izvijestila, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatnog poduzeća, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

No, 42-godišnji vlasnik poduzeća odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke. Zajedno sa svojim maloljetnim 16-godišnjim sinom dočekao je 33-godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ te ga brutalno premlatio. Kako iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik, poduzetnik je preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uglavnom, 33-godišnjak je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su zvali policiju. Naime, kako nam je ispričao jedan od svjedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata,  te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. Ipak, tada su reagirali građani koji su pozvali policiju te je na taj način 33-godišnjak čak i dobro prošao.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

''Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše'', naveli su iz Policijske uprave.

Nisu komentirali vezu između ovog događaja te krađe na Brgatu.

Category: 1353 - 931

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!