Regional / Dubrovački dnevnik

ISPLANIRANA AKCIJA

Znali su kad će kombi s novcem biti ispred aerodroma: Naoružani pljačkaši hrvali su se sa zaštitarima

Znali su kad će kombi s novcem biti ispred aerodroma: Naoružani pljačkaši hrvali su se sa zaštitarima
Grgo Jelavić/Pixsell

Na ovom slučaju rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Pljačka - Dubrovnik

Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su automobilom prevozili najmanje stotinu tisuća eura u gotovini, opljačkani su oko 7:40 sati, piše Dubrovački dnevnik.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih naoružani pljačkaši presreli na dostavnom skuteru restorana Mezzanave, koji je ispred njega ukraden prošli tjedan. Doznaje se i kako je bilo hrvanja između pljačkaša i zaštitara.

Ukraden je utržak od vikenda, a Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, neslužbeno se doznaje da je ukradeno najmanje 100 tisuća eura u gotovini, kao i 'slipovi' kreditnih kartica, koji lopovima, doduše, ništa ne znače.

U tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a udaljili su se na motociklu. Na ovom slučaju rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i na aerodromu su 'duge cijevi'.

Iz Policijske uprave poslali su priopćenje:

"Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva", piše u priopćenju koje u cijelosti prenosi Dubrovački dnevnik.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!