Regional / Dubrovački dnevnik

pljačka i malo romanse

Osumnjičeni za razbojništvo i pljačku 100.000 eura u vezi je sa ženom koja radi u Zračnoj luci

Osumnjičeni za razbojništvo i pljačku 100.000 eura u vezi je sa ženom koja radi u Zračnoj luci
Dubrovački dnevnik

Antun Katušić iz Gabrila otprije je poznat policiji

Osumnjičeni u slučaju razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik Antun Katušić bio je ili je još uvijek u ljubavnoj vezi sa ženskom osobom koja radi u Zračnoj luci Dubrovnik, doznaje Dubrovački dnevnik. 

Ista ženska osoba navodno je prije radila u duty free shopu koji je opljačkan. Naveliko se govori kako je upravo Katušić svakog dana ujutro dovozio na posao. Ženska osoba sada je na drugom radnom mjestu, ali također u Zračnoj luci Dubrovnik. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Antun Katušić i njegov sin Antonio čine dvojac osumnjičen za slučaj razbojništva koji se dogodio prije četiri dana u Zračnoj luci Dubrovnik.

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se prije tri dana kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, doznalo se da je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini.

Stari policijski znanac

Antun Katušić iz Gabrila otprije je poznat policiji. Tako se našao na tjeralici nakon što je u travnju 2006. godine prouzročio prometnu nesreću kod Čapljine u kojoj je poginulo pet osoba, među kojima i dva policajca. Iako je bio tada i sam teže ozlijeđen, pobjegao s odjela kirurgije mostarske bolnice stoga je za njim tada organizirana potjera. On se za to vrijeme vratio u Konavle i, kako su tada govorili mještani, radio kao taksist.

Predmetom policijskih istraga bio je i godinu ranije, kao jedan od glavnih osumnjičenih za krijumčarenje auta na dubrovačkom području. 

Katušić je policiji poznat i po tome što je 2007. godine skuterom nasrnuo na policajca. Prema tadašnjim pisanjima medija, Katušić je na skuteru zaustavljen u uvali Tiha zbog prometnog prekršaja, nakon čega je policajcu odbio predati dokumente te je počeo vikati na njega, a sve je kulminiralo kad mu je motorom prešao preko noge te ga odgurnuo rukama i nastavio voziti.

Ovaj Konavljanin uhićen je i 2008. godine pod sumnjom za gospodarski kriminal tj. kako je u razdoblju od 2004. do 2007. godine kao odgovorna osoba u poduzeću Kruna utajio porez, zlorabio ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorio službene isprave.

 

                

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!