Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

Odlične vijesti

Oboren prošlogodišnji rekord: 2,9 milijuna putnika prošlo je kroz dubrovačku zračnu luku

Oboren prošlogodišnji rekord: 2,9 milijuna putnika prošlo je kroz dubrovačku zračnu luku
Grgo Jelavic/PIXSELL

Direktor zračne luke podsjetio je kako će od sljedeće godine zrakoplovi American Airlinesa letjeti svakodnevno na relaciji Dubrovnik – Philadelphia

Zračna luka Dubrovnik završit će 2019. godinu s rekordnih više od 2,9 milijuna putnika i procijenjenom neto neto dobiti od 100,2 milijuna kuna, izjavio je u ponedjeljak glavni direktor dubrovačke zračne luke Frano Luetić.

VEZANE VIJESTI:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Možemo se pohvaliti kako je iza nas još jedna vrlo uspješna godina. U pet zadnjih godina praktički ZL Dubrovnik je duplirala svoj promet, a ove godine ćemo ostvariti oko 2 900 000 putnika dakle približit ćemo se magičnoj brojci od tri milijuna putnika što smatram iznimnim uspjehom. Planirali smo povećanje prometa od oko pet posto u odnosu na lani, no mi smo na koncu ove godine ostvarili povećanje od 13 posto što je zaista izvrsno povećanje,“ izjavio je Luetić.

Podsjetio je kako će od sljedeće godine zrakoplovi American Airlinesa letjeti svakodnevno na relaciji Dubrovnik – Philadelphia. Upravo je to jedina linija koja spaja Hrvatsku s SAD-om.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!