Ostani doma
Regional / Dubrovački dnevnik

Humanitarna akcija

Samohrani otac ostao je sam sa šestero djece: Pomozite im da izgrade svoj novi dom

Samohrani otac ostao je sam sa šestero djece: Pomozite im da izgrade svoj novi dom
Radio delta.hr

Organizatori poručuju da su dobrodošle i donacije u građevinskom materijalu kako bi se izgradila kuća obitelji

Inicijativom građana, članova neretvanskih braniteljskih udruga te članova nogometnih klubova pokrenuta je humanitarna akcija "Izgradimo dom obitelji Sršen".

Ova plemenita inicijativa koja je objedinila sportsko i braniteljsko srce pokrenuta je kad je obitelj Rolanda Sršena iz Opuzena, nogometaša i dragovoljca Domovinskog rata, zadesila tragedija iznenadne smrti supruge Andreje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tada je Roland ostao sam sa šestero djece od kojih su dva invalida, a jedan kao nepokretan treba posebnu skrb i prilagođeni stambeni prostor.

Obitelj trenutno živi u stanu od 50 metara kvadratnih iz kojeg se moraju Odlukom suda iseliti. Rješenje je pronađeno u izgradnji adekvatno doma na zemljištu u obiteljskom vlasništvu u kojem bi samohrani otac mogao djeci osigurati dostojanstveno odrastanje.

Molimo vas da se u skladu sa svojim mogućnostima priključite ovoj akciji zajedništva i dobrote za koju je otvoren posebni namjenski račun u Privrednoj banci Zagreb,

IBAN: HR1123400093510951600, pod nazivom “Izgradimo dom obitelji Sršen”. 

Organizatori poručuju da su dobrodošle i donacije u građevinskom materijalu kako bi se izgradila kuća obitelji kojoj je hitno potrebna pomoć.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!