Regional / eMedjimurje

Uhićena trojica muškaraca

Filmska potjera u Međimurju: Provalili su u kuću pa krenuli prema granici sa Slovenijom

Filmska potjera u Međimurju: Provalili su u kuću pa krenuli prema granici sa Slovenijom
Borna Filić/PIXSELL

Više policijskih vozila krenulo je u potragu za razbojnicima. Dobro koordiniranom akcijom uhvatili su ih kod Murskog Središća

Međimurska policija zaprimila je u subotu oko 23 sata dojavu o provali u kuću u Macincu. Nakon razbojstva, više policijskih vozila krenulo je u potragu za razbojnicima prema opisu vozila kojim su se koristili. Policija je uspjela uhvatiti razbojnike u blizini Murskog Središća. Kako doznaje eMeđimurje radi se o trojici muškaraca, piše emeđimurje.

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek potvrdio je tu informaciju i rekao da je do potjere došlo nakon razbojništva u Macincu. Dobro koordiniranom akcijom uhvatili su počinitelje u blizini Murskog Središća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Treba pohvaliti brzu reakciju policijskih službenika. Jako su dobro reagirali i njihovom zaslugom su uhvaćeni počinitelji", rekao je glasnogovornik Risek koji je potvrdio da su kriminalistička istraživanja u tijeku.

Čitatelj našeg regionalnog portala emeđimurje poslao je i video koji je snimio. Iako je slabije kvalitete, vidi se više policijskih vozila, a pogledajte ga u nastavku.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!