Regional / eMedjimurje

IZGORJELA U TRENU

Obitelj u požaru ostala bez kuće: 'Mislio sam da se radi o šali. Uložili smo 70.000 eura'

Obitelj u požaru ostala bez kuće: 'Mislio sam da se radi o šali. Uložili smo 70.000 eura'
emeđimurje

U noći s petka na subotu oko 2:30 sati buknuo je požar na montažnoj kući u Prelogu

U noći s petka na subotu oko 2:30 sati buknuo je požar na montažnoj kući u Prelogu u Ulici Ivana Glavine.

Vlasnik Elvis Sabol rekao je da kuća nije bila osigurana jer je trebalo još samo završiti neke sitnice u njoj te su planirali osigurati kuću nakon preseljenja u nju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Teško mi je, ne znam što bih vam rekao, ovo kako sada izgleda, od svega neće biti apsolutno ništa, možemo jedino sve sravnati sa zemljom, jer ništa se ne može iskoristiti. Uložili smo do sad već više od 70 tisuća eura. Sreća u nesreći je što smo stambeno zbrinuti i što se u vrijeme požara nitko nije nalazio u kući", rekao je Sabol, piše portal emeđimuje.

Mislio je da se radi o šali

Na pitanje kako je saznao o požaru, kaže kako isprva nije vjerovao i mislio je da je riječ o šali, pošto ga je došao probuditi prijatelj koji je dan prije dobio dijete.

"Moja supruga je radila noćnu smjenu, ja sam bio kod kuće sam sa djetetom, kad mi je u jednom trenutku na vrata došao prijatelj i rekao da moramo hitno na gradilište jer mi gori kuća. Rekao sam mu da me ne zeza i da nešto popijemo pa idem natrag na počinak", kaže.

Tad je ipak shvatio da je nešto pošlo po zlu i na brzinu je obukao tenisice, uzeo jaknu i krenuo do gradilišta.

"Kada smo došli i kada sam vidio da je stvarno u pitanju požar i da je već gotovo sve izgorilo, ostao sam u šoku. Tamo su već bili vatrogasci, brzo sam zvao suprugu neka dođe doma s posla kako nam dijete ne bi bilo samo doma. Strašno je to, ne dao Bog nikome", rekao je Sabol. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!