Regional / eMedjimurje

SVAKA ČAST

'Plastičnim čepovima do skupih lijekova': U hvalevrijednoj inicijativi prikupljeno ih je čak 180 tona!

'Plastičnim čepovima do skupih lijekova': U hvalevrijednoj inicijativi prikupljeno ih je čak 180 tona!
eMedjimurje

Čepovi dolaze iz čitave Hrvatske: poštom, osobnim prijevozom, prijevoznicima volonterima...

"Hvala svima koji ste se uključili u akciju 'Plastičnim čepovima do skupih lijekova'", poručio je predsjednik Udruge Emil Vibović.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske Čakovec od 2013. godine provodi projekt "Plastičnim čepovima do skupih lijekova".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Do sada se prikupilo preko 180 tona plastičnih čepova zahvaljujući uključenju preko 900 subjekata (škola, vrtića, društveno odgovornih poduzeća, vjerskih zajednica, udruga i građana). Za nas volontere veliki je to napor sve prikupiti na jedno mjesto i upakirati, a čepovi nam dolaze iz čitave Hrvatske: poštom, osobnim prijevozom, prijevoznicima volonterima, a na području Međimurja i Zagorja preuzimamo sami službenim vozilom UOLL-a i osobnim vozilima. Hvala svima na uključenju i čuvanju okoliša, a time pomažete oboljelima!

Na naslovnoj fotografiji je PŠ Novakovec, jedna od vrlo aktivnih u prikupljanju i medijskoj objavi o važnosti odvajanja plastičnih čepova za UOLL. Hvala učitelju Globaru koji od početka akcije uključuje sve više mještana u Novakovcu, ali i okolnih mjesta", poručio je  predsjednik Emil Vibović za eMedjimurje.

Sabirni centri: 

  • Čakovec, Ured UOLL-a, Strossmayera 9
  • Pušćine: Čakovečka 45
  • Varaždin: Brače Radića 190
  • Varaždin, LOTUS 91 d.o.o. Jalkovec, Braće Radića 103a
  • Zagreb: E-Kolektor, Slavonska avenija 58
  • Osijek: Drava International, Stjkepana Radića 15

Izdvojeno

Reci što misliš!