Regional / eMedjimurje

Strava u Međimurju

Zaprijetili smrću pa zapalili kuću: Ušao u dječju sobu, polio benzinom namještaj i izazvao požar...

Zaprijetili smrću pa zapalili kuću: Ušao u dječju sobu, polio benzinom namještaj i izazvao požar...
eMeđimurje

Sutkinja istrage Županijskog suda prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor

Na stranicama Općinskog državnog odvjetništva u Čakovcu objavljeno je priopćenje o događaju o kojem se proteklih dana moglo čuti mnogo glasina, ali službenih informacija nije bilo, piše portal eMeđimurje.  

U priopćenju se navodi:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provelo je prvo ispitivanje uhićenih hrvatskih državljana (1986., 1987. i 1992.) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. Kaznenog zakona i oštećenja tuđe stvari iz čl. 235. st. 1. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičena trojica braće 8. kolovoza u mjestu u okolici Čakovca, zaprijetili oštećeniku da će ubiti njega i njegove sinove, a 33-godišnjak je repetirao pištolj, pa je oštećenik pobjegao u kuću. Nakon što je 33-godišnjak uhićen kasnije istog dana zbog upućenih prijetnji, 27-godišnjak je, osnovano se sumnja, ušao u kuću oštećenikove kćeri, polio benzinom namještaj u dječjoj sobi, zapalio benzin i izazvao požar u kojem je izgorio namještaj te su oštećeni prozori i zidovi kuće. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - stoji u priopćenju, piše eMeđimurje

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!