Regional / eMedjimurje

IZ KUHINJE U SABOR

Objavljena imovinska kartica: Nova zastupnica Živog zida prijavila imovinu vrijednu milijun kuna

Objavljena imovinska kartica: Nova zastupnica Živog zida prijavila imovinu vrijednu milijun kuna
Patrik Macek/PIXSELL

Dosad je bila zaposlena kao kuharica i spremačica u OŠ Domašinec

Prošla su dva mjeseca otkako je Snježana Sabolek iz Međimurja predstavljena kao nova saborska zastupnica Živog zida, piše eMeđimurje

Podsjetimo, nakon unutarstranačkog sukoba oko mandata u Europskom parlamentu i izlaska Ivana Pernara i Branimira Bunjca iz stranke, potpredsjednica Živog zida Vladimira Palfi podnijela je ostavku na zastupničku dužnost koju je 28. lipnja počela obnašati njezina zamjenica Snježana Sabolek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom predstavljanja Sabolek, koja je i vijećnica u Županijskoj skupštini te predsjednica Općinske organizacije Živog zida u Dekanovcu gdje je i vijećnica u Općinskom vijeću, nije bila osobito rječita pa prve istupe u Saboru očekujemo najesen.

U Saboru će primati neto plaću od 15.081,71 kuna

U međuvremenu je objavljena njezina imovinska kartica iz koje proizlazi da će u Saboru primati neto plaću od 15.081,71 kuna. Dosad je bila zaposlena kao kuharica i spremačica u OŠ Domašinec, dok je suprug zaposlenik OPG-a i vlasnik kuće s okućnicom te gospodarskog objekta ukupne vrijednosti 800.000 kuna.

Suprug je i vlasnik 11 oranica ukupne vrijednosti stotinjak tisuća kuna. Snježana Sabolek vlasnica je osobnog automobila Toyota RAV4 2001. godište vrijednog 25.000 kuna, a suprug vozi Volvo s40 2007. godište čija je procijenjena vrijednost 56.000 kuna.

Novopečena saborska zastupnica u kartici je navela da ne raspolaže kunskom ili deviznom štednjom, ni poslovnim udjelima, dionicama i vrijednosnim papirima u poslovnim subjektima, piše eMeđimurje.  

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!