Regional / eMedjimurje

KAOS U ČAKOVCU

VIDEO Ovako je izgledao krvavi sukob u Međimurju: Letjele flaše, stolice, čaše... Uhićeno sedam osoba!

VIDEO Ovako je izgledao krvavi sukob u Međimurju: Letjele flaše, stolice, čaše... Uhićeno sedam osoba!
eMedjimurje

'Gledaš i ne vjeruješ da se to događa u Međimurju. Dokle više'

Tučnjava u Čakovcu

U čakovečkoj Ulici Tome Masaryka mirnu večer prekinuo je nemili događaj, prilikom kojeg je skupina mlađih muškaraca demolirala kafić i susjednu kladionicu, ali policija je promptno reagirala pa privela sedam osumnjičenih, piše eMedjimurje.

Naime, prvo je u kafiću izbila tučnjava, a flaše, stolice, šalice, čaše... letjele su na sve strane. Nakon tučnjave skupina je nastavila svoj pohod i to na terasi lokala gdje su napravili pravi kaos.

"Ovo je prestrašno. Porazbijali su inventar lokala i s autom su se zabijali u stolove i stolice na terasi lokala kao i stakleni zid kladionice te jedan parkirani automobil koji je oštećen. Gledaš i ne vjeruješ da se to događa u Međimurju. Dokle više", zapitao se jedan od očevidaca.

Na društvenim mrežama pojavile su se videosnimke s nadzornih kamera koje jasno prikazaju što se događalo u kafiću i samoj terasi na koju su se 'namjerili' automobilom i potpuno je uništili.

Iako policija nije reagirala pravovremeno tijekom nemilih događaja, jest nakon njih.

"Uhićeno je sedam osoba radi sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Kriminalistička istraživanja su u tijeku", naveli su iz PU međimurske za eMedjimurje.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr! 

Reci što misliš!