Regional / eMedjimurje

POŽAR U MEĐIMURJU

Vatrogasci se šest sati borili s buktinjom! Šteta nekoliko stotina tisuća kn, policija traži piromane

Vatrogasci se šest sati borili s buktinjom! Šteta nekoliko stotina tisuća kn, policija traži piromane
DVD Lopatinec

Neprospavana noć nakon šest sati rada na gašenju požara, napisali su vatrogasci iz Lopatinca

Međimurska policija izvijestila je da su zbog požara na vikendici u Lopatincu državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja nakon što je utvrđeno da je netko zapalio vikendicu.  

U petak, 25. listopada oko 00,55 sati u Lopatincu, Ulici Ljudevita Gaja izbio je požar na vikendica, zbog čega je u potpunosti izgorjela unutrašnjost, piše eMeđimurje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i lokalnog dobrovoljnog vatrogasnog društva.

"Na mjestu požara obavljen je očevid u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara te je utvrđeno da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika iznosi nekoliko stotina tisuća kuna te će se protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, nadležnom državnom odvjetniku. Intenzivna kriminalistička istraživanja se nastavljaju", javlja međimruska policija.

Požar u Međimurju

"Neprospavana noć..."

Podsjetimo, požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i DVD-a Lopatinec, a navodno je u vikendicu prvo provaljeno da bi potom bila zapaljena. Još jednom su se herojima pokazali vatrogasci koji su usred noći gasili požar. Bili su tu pripadnici JVP Čakovec i DVD-a Lopatinec.

"Neprospavana noć nakon šest sati rada na gašenju požara kuće u Lopatincu, u Ulici Ljudevita Gaja. Na sreću bez žrtava i ozljeda", napisali su prije nekoliko dana vatrogasci iz Lopatinca na svojoj Facebook stranici.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!