Regional / eMedjimurje

U Međimurju

Kaos na proslavi dječjeg rođendana: Otac dječaka napao slavljenika, udario ga u glavu i pokušao odvući u auto

Kaos na proslavi dječjeg rođendana: Otac dječaka napao slavljenika, udario ga u glavu i pokušao odvući u auto
Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon sukoba dva dječaka, u sve se umješao otac koje je fizički napao trineastogodišnjaka

Trinaestogodišnjaka je dječak njegovih godina ubo prstom u oko, a on mu je uzvratio odgurivanjem. No, drugi dječak je zatim otišao po oca koji je fizički napao trinaestogodišnjaka.

Kako neslužbeno doznaje eMedjimurje, muškarac je pripadnik romske nacionalne manjine. U subotu 2. studenog nemili događaj se zbio u ranim večernjim satima u Kotoribi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku'', rekli su iz PU međimurske.

Pokušao ga odvući u auto

Trinaestogodišnjak je s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan. Nakon proslave kod kuće, izašli su u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznaje eMedjimurje, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No, već za nekoliko minuta, u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao.

Muškarac, kako se neslužbeno doznaje romske nacionalne manjine, napao je slavljenika i udario ga u glavu, pri čemu je dječak kratko pao u nesvijest. Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. Napadnuti dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!