Ostani doma
Regional / eMedjimurje

Stavili mu nož pod grlo

Mladi Romi u okolici Čakovca napali dostavljača pizze! 'Izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo'

Mladi Romi u okolici Čakovca napali dostavljača pizze! 'Izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo'
Shutterstock

Napad se dogodio u petak navečer ispred kafića u okolici Čakovca

Sve je započelo u petak oko 19:45 sati kada su u pizzeriji, udaljenoj nekoliko kilometara od kafića u okolici Čakovca, zaprimili narudžbu za 3 jumbo pizze. Kada su bile spremne za isporuku 23-godišnji dostavljač krenuo ih je dostaviti.

S obzirom na to da je kao adresa dostave naveden kafić, putem je nazvao naručitelja i obavijestio ga da stiže za nekoliko minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore. Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se. Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi 3 pizze", ispričao je 23-godišnjak za emeđimurje. 

Kad se pribrao nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu.

"Napadači uopće nisu bili u našem kafiću, već su ga naveli kao lokaciju za dostavu i zatim ispred njega postavili zasjedu. To mjesto je dosta mračno i malo udaljenije od našeg ulaza, pa nitko od osoblja i gostiju nije vidio što se dešava. Strašno je da svjedočimo ovakvim situacijama, jer se tako nešto ne dešava prvi put i krajnje je vrijeme da se poduzmu sve potrebne mjere kako bi spriječili da se desi nešto još gore", kazao je zabrinuti vlasnik kafića.

Policija je potvrdila kako se provodi intenzivna istraga.

Reci što misliš!