Ostani doma
Regional / eMedjimurje

'GLAVU MI JE RAZBIO PEPELJAROM'

VIDEO Pogledajte trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi: 'Sve je bilo puno krvi...'

VIDEO Pogledajte trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi: 'Sve je bilo puno krvi...'
eMeđimurje

Osim vlasnika kafića, u bolnici je, kaže vlasnik, završio i jedan od muškaraca koji je bio u grupi

U noći sa subote na nedjelju u kafiću u Kotoribi je usred žestoke tučnjave nastao pravi kaos. Jedan od ozlijeđenih je i konobar, koji je ujedno i vlasnik ugostiteljskog objekta. Na mjesto događaja odmah je pristigao veći broj policijskih službenika i vozila.

Vlasnik kafića ustupio je portalu eMeđimurje snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi trenutak napada i tučnjave. 

"Pokušao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konobar, koji je ujedno i vlasnik kafića, rekao je da je na vlastitu odgovornost odlučio biti otpušten iz bolnice. 

VEZANI ČLANAK

"U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered, pa sam im ponovio da im neću prodati ništa, budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi puta odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima", rekao je. 

Osim vlasnika kafića, u bolnici je, kaže vlasnik, završio i jedan od muškaraca koji je bio u grupi. "Ne znam kako je on završio, vjerojatno ga je netko u tom kaosu zamijenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno", rekao nam je potreseni konobar. 

Ozlijeđene dvije osobe

O cijelom događaju oglasila se i PU međimurska.

"U noći sa subote na nedjelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu ozlijeđene su dvije osobe u tučnjavi troje muškaraca, 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 24-godišnjaka . Ozlijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak zadržani su na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno provodi kriminalistička istraživanja", kazao je eMeđimurju Nenad Risek iz PU međimurske.

Ekskluzivni video eMeđimurja pogledajte OVDJE

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!