Ostani doma
Regional / eMedjimurje

Pokrenuta istraga

Strava u Murskom Središću: Upali mu u kuću,srušili ga na pod, teško pretukli i opljačkali

Strava u Murskom Središću: Upali mu u kuću,srušili ga na pod, teško pretukli i opljačkali
Thinkstock.com

Određen je istražni zatvor 32-godišnjaku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv trojice hrvatskih državljana (1988., 1979. i 2000. godište) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela razbojstva i teške tjelesne ozljede, piše eMeđimurje.

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 17. siječnja 2020. u kući u Murskom Središću srušili 66-godišnjeg oštećenika na pod, a 32-godišnjak ga je više puta udario rukama i nogama po tijelu i nanio mu tešku ozljedu (prijelom petog rebra i zrak u prsnoj šupljini), nakon čega su mu na čelo prislonili plastični pištolj i zatražili da im preda sav novac koji ima kod sebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad je oštećenik rekao da ima novac u svom automobilu, osnovano se sumnja da su mu uzeli iz džepa ključeve automobila parkiranog u dvorištu kuće te u vozilu pronašli i zadržali za sebe 180 eura i 150 kuna", javlja DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 32-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, piše eMeđimurje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!