Regional / KAportal

deseti put

HDZ-ovac poveo suradnike na duhovnu obnovu, zahvalio kritičarima: 'U našim su molitvama'

HDZ-ovac poveo suradnike na duhovnu obnovu, zahvalio kritičarima: 'U našim su molitvama'
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Jubilarni deseti put na seminar kod hercegovačkih fratara krenulo je ukupno 53 gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora i ravnatelja ustanova

Grad Karlovac i Karlovačka županija će narednih par dana biti u rukama zamjenice gradonačelnika i zamjenika župana jer su Damir Mandić i Damir Jelić i drugi suradnici jutros otputovali na duhovnu obnovu u Karmel sv. Ilije u Buško Blato na obali istoimenog jezera u Hercegovini, javlja KAportal.

Tradicionalno, jubilarni deseti put na seminar kod hercegovačkih fratara krenulo je ukupno 53 gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora i ravnatelja ustanova.

Krenuli na duhovnu obnovu i zahvalili kritičarima: 'Oni nas uvijek krijepe, u našim su molitvama'

"Ove godine je, kao i proteklih godina tema “team buildinga” služenje zajednici što se poklapa s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis servisa građanima i žiteljima", kazala je voditeljica puta Marija Fićurin dodavši kako će na putu zastati u Zadarskoj županiji gdje će ih ugostiti župan Longin.

Uz zahvalu Katoličkoj crkvi koja ih je podržala, Fićurin kaže da sve troškove puta snose sami sudionici, te kako se “zaista nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećaju okrijepljeni i pomaže im u poslovnim odnosima, komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju”, piše KAportal.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!