Ostani doma
Regional / KAportal

Usred postaje!

Mladić izvrijeđao policajce: 'Nesposobni uhljebi, ja vas plaćam, a ne možete mi pronaći jaknu'

Mladić izvrijeđao policajce: 'Nesposobni uhljebi, ja vas plaćam, a ne možete mi pronaći jaknu'
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pokušali su ga smiriti, ali se on još više ražestio: 'Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo jer mi ne želite naći moju jaknu'

Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu proglasio je 24-godišnjeg Karlovčanina krivim zbog remećenja javnog reda i mira. On se odlučio izvikati na policiju i to, ni manje ni više, nego – u policijskoj postaji. Dogodilo se to 21. prosinca prošle godine oko 2.30 sati u Postaji u Mačekovoj, piše KAportal

Tijekom postupka utvrđeno je da je mladić vrijeđao i omalovažavao trojicu policijskih službenika, šefa smjene i dvojicu policajaca. Obraćao im se povišenim tonom i nazivao ih “nesposobnim uhljebima”. Vikao im je: “Došli ste preko veze u policiju! Ne možete naći moju jaknu! Ja vas plaćam, zajedno s poreznim obveznicima!”

Ako plati u roku, oprostit će mu trećinu iznosa 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su ga pokušali smiriti, ali se on još više ražestio: “Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo jer mi nećete naći moju jaknu koja je u Papasu!”

To ga je koštalo zatvora jer su ga upravo tamo smjestili kako bi prestao galamiti. Zadržan je do sutra prijepodne u 9.40 sati, zbog čega mu je novčana kazna smanjena za 300 kuna, pa će morati platiti samo 270 kuna.

Sud ga je, naime za prekršaj kaznio 150 DEM-a, odnosno 76 eura, preračunato u kune. Ako plati u roku, trećina iznosa bit će mu oproštena.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!