Regional / Riječanin

“SIGURNO U ZIMU 2018.”

Autoklub Rijeka poziva vas na besplatni kontrolni pregled vozila!

Autoklub Rijeka poziva vas na besplatni kontrolni pregled vozila!
Screenshot

'Kako bi se izbjegle neugodne situacije dobro je napraviti kontrolu automobila i pripremiti se za specifične i ipak opasnije uvjete na cesti'

Autoklub Rijeka na našem području igra važnu ulogu u razvijanju prometne kulture i sigurnosti, Kroz čitav niz preventivnih programa, projekata i akcije nastoji se utjecati na smanjenje broja stradalih u prometnim nesrećama. Redovito održavanje i pravilna priprema vozila za zimu direktno utječu na sigurnost u prometu.

"Kako bi se izbjegle neugodne situacije dobro je napraviti kontrolu automobila i pripremiti se za specifične i ipak opasnije uvjete na cesti. Stoga je Autoklub Rijeka ove zime omogućio svim zainteresiranima da do 31.12. 2018. godine naprave kontrolni pregled svog automobila u 7 točaka – kontrola stanja akumulatora, rashladne tekućine, tekućine i mehanizma za pranje vjetrobranskog stakla, metlica brisača, pneumatika i svjetlosne signalizacije."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz to, servis nudi i 20% popusta na „zimski“ asortiman – antifriz, metlice brisača i akumulatore kao i već uobičajen popust na uslugu od 10% namijenjen članovima Autokluba Rijeka.

"Cilj akcije je poticanje što većeg broja vozača da preventivno kontrolira ispravnost svojeg vozila kako bi otklonili mogućnost događanja prometne nesreće uzrokovane tehničkom neispravnošću vozila."

Iz Autokluba Rijeka pozivaju sve zainteresirane vozače da se u navedenom razdoblju predbilježe na telefon 051/621-824 kako bi u servisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6 rezervirali termin za svoj besplatni kontrolni pregled.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!