Regional / Riječanin

LIJEPA LJUBAVNA PRIČA

Javio se fatalni mladić koji je Riječanki 'ukrao' poljubac: 'Otići ćemo na kavu i bolje se upoznati'

Javio se fatalni mladić koji je Riječanki 'ukrao' poljubac: 'Otići ćemo na kavu i bolje se upoznati'
Davorin Visnjic/PIXSELL

Mladić je kazao da je ugledao tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mu je bila simpatična - i poljubio ju

"Pola Rijeke" danas bruji o nesvakidašnjem, ali i rijetko romantičnom potezu mlade Riječanke koja je poželjela pronaći dečka koji se iskazao "donjuanovskim" potezom, no u "ludoj noći" protekloga petka nisu uspjeli izmijeniti kontakte. 

"Bilo je kratko, ali nezaboravno! Dečko je smeđokos a nosio je crnu kožnu jaknu…", prepričala je portalu RiječanIN djevojka koja se u petak navečer s tri prijateljice našla na Koblerovom trgu kada im je kod fontane prišao mladić i poljubio je.

Pao poziv na kavu

Potraga je završena sretnim ishodom. Redakciji portala RiječaniIN javio se 19-godišnji mladić kojeg su spojili s djevojkom. Dvoje mladih složili su se s time da čim se ukaže prilika, jer mladić nije iz Rijeke, odu na kavu i bolje se upoznaju.

VEZANA VIJEST

Mladić je objasnio kako se sve odigralo. "Bio sam vani s prijateljima, i mi smo bili dosta 'veseli', znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio ju. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži odmah sam odlučio  javiti se", ispričao je mladić kojeg su danas u svojim komentarima na društvenoj mreži mnogi pohvalili zbog njegova izravnog i romantičnog pristupa djevojci koja mu je bila privlačna.

"Sretna sam što smo pronašli dečka koji je zaslužan za jedan lijepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika nadam se da ćemo otići na kavu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan 'poduhvat', potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentirali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji vjeruju u pozitivu i ono da uvijek moraš biti uporan ako doista želiš ostvariti cilj do kojeg ti je stalo”, rekla je djevojka. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!