Regional / Riječanin

migranti u gorskom kotaru

Načelnik 'pukao' zbog kritika: 'Prestanite s pljuvačinom! Mislite da ste objavom na fb ispunili dužnost?'

Načelnik općine Mrkopalj Josip Brozović kaže da su najglasniji oni koji ni ne žive u Gorskom kotaru

Očajni mještani Begova Razdolja, mjesta u Općini Mrkopalj,  jedne od najizoliranijih općina u Primorsko-goranskoj županiji, hitno traže reakciju vlasti i policijsku zaštitu jer tvrde – imaju pravo na normalan i siguran život, piše Riječanin

Njihovo nezadovoljstvo kulminiralo je ovih dana nakon što je provaljeno u čak pet kuća u selu, a u jednu je provaljeno i dok su u njoj spavali stariji mještani, supružnici koji su pritom pretrpjeli veliki strah

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponukan prozivkama i kritikama ogorčenih mještana, ali i nezadovoljstvom šire javnosti što se manifestira i objavama i komentarima na društvenim mrežama, općinski načelnik Josip Brozović odlučio je reagirati vlastitom objavom na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

Njegovo reagiranje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani fb prijatelji, znani i neznani…

Vezano uz ova nesretna događanja u Begovom Razdolju, molim Vas prestanite sa pljuvačnicom po radu TZ-a, a samim tim i po samoj Općini! Ukoliko mislite da je Općina nešto krivo napravila ili propustila napraviti ili da je Općina kriva što migrantska ruta ide preko Begovog, onda se molim Vas obratite direktno meni, osobno!

Prestanite širiti mržnju i ponovno nas dijeliti na “mi” i “vi”. Ja osobno prihvaćam svu odgovornost ukoliko ona u ovom slučaju postoji i to je najmanji problem!

Problem je u tome što velika većina vas smatra da ste objavom na fb ispunili svoju građansku dužnost. Pri tom su najglasniji oni koji tu čak niti ne žive!

Svojim katastrofičnim opisima nimalo ne pomažete pa umjesto što klikate i dijelite tuđe fotke napišite pismo, dopis, mail, npr; ministru policije Božinoviću, premijeru Plenkoviću, predsjednici KGK, Vladi RH.

Možete naravno napisati nešto o toj problematici i PU PGŽ koja navodno nema dokaze da su to bili migranti! To je Vaše pravo, Vaša obveza…

Sve ove “face” gore navedene, pozivane su u Mrkopalj od strane Općine po nekoliko puta, ali se nisu čak niti ispričale! Nikada im Gorski kotar nije bio niti u primisli niti znaju gdje je, a pogotovo sad kad se dijele EU fotelje! Dakle dragi moji i oni malo manje dragi, reagirajte, ali na pravu adresu !", napisao je u svojoj objavi na Facebooku Josip Brozović, načelnik Općine Mrkopalj, prenosi Riječanin.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!