Ostani doma
Regional / Riječanin

Ovo se ne viđa svaki dan

Pogledajte hvalevrijednu reakciju mladića: 'Koliko nas bi se samo okrenulo na drugu stranu?'

Pogledajte hvalevrijednu reakciju mladića: 'Koliko nas bi se samo okrenulo na drugu stranu?'
RiječanIN

Nije ni sekunde dvojio, pretrčao je cestu i odmah pod ruku uhvatio osobu s poteškoćama u kretanju

Nažalost, ovo se ne viđa svaki dan! Mladić se spuštao pješice Ulicom Erazma Barčića prema Jadranskom trgu u Rijeci kada je ugledao prizor koji je u njemu probudio one najljepše ljudske osobine

U suprotnom pravcu, uzbrdo, kretala se osoba s poteškoćama u kretanju koja je usto ispred sebe gurala kolica za pomoć pri hodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osoba se vidljivo otežano kretala i činilo se da uopće neće uspjeti savladati uzbrdicu na cesti (zbog stepenica na tom dijelu ulice osobi s kolicima nije moguće kretati se prolazom za pješake). Automobili su ju zaobilazili, osoba je u jednom trenutku zastala i činilo se kao da joj je pozlilo, a onda ju je sa suprotne strane ceste primijetio jedan mladić.

Mladić nije ni sekunde dvojio, pretrčao je cestu i odmah pod ruku uhvatio osobu s poteškoćama u kretanju pomogavši joj da savlada uspon a zatim ju je uz riječi ohrabrenja otpratio u pravcu zgrade Fine.

"Reći će neki, ma to je sasvim ljudski potez koji bi napravio svatko u sličnoj situaciji. No bi li, zaista? Koliko nas bi se samo okrenulo na drugu stranu? Stoga ovaj potez zasad anonimnog mladića dobroga srca i izdvajamo kao potez mjeseca", jer je tako naizgled malen, a tako nemjerljivo velik, piše RiječanIN.

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!