Regional / Riječanin

Prava drama

VIDEO Filmske scene u Selcu! Auto u kvaru blokirao put hitnoj, a onda su dvojica junaka učinila pravu stvar

VIDEO Filmske scene u Selcu! Auto u kvaru blokirao put hitnoj, a onda su dvojica junaka učinila pravu stvar
Riječanin

Ekipa hitne medicinske pomoći dobila je poziv za intervenciju na mjesnoj plaži gdje je osobi pozlilo

U subotu su dvojica djelatnika hitne medicinske pomoći u Selcu napravili potez zbog kojih ih “na sva usta” hvale po tom turističkom mjestu u kojemu ljeti broj stanovnika naraste nekoliko puta od onoga uobičajenoga u ostatku godine.

Sve se zapravo odigralo kao u filmu! Ekipa hitne medicinske pomoći dobila je poziv za intervenciju na mjesnoj plaži gdje je osobi pozlilo, piše Riječanin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A u istome trenutku, baš na najužem dijelu jednosmjerne ulice koja vodi do plaže, na automobilu se događa kvar, i to mu otpada kotač. U pomoć je pozvano i vozilo vučne službe, a baš u tome trenutku u usku uličicu koja vodi do plaže stiže vozilo hitne medicinske pomoći. Naravno, ne može proći, u jednom trenutku – ni naprijed ni natrag!

Do plaže je gotovo kilometar udaljenosti, i dok bi neki sjedili u vozilu hitne i čekali “rješenje s neba”, dvojica dežurnih u “hitnoj” uzimaju opremu u ruke i užurbanim, točnije trčećim korakom, s opremom u ruci kreću prema plaži!

Primijetili su njihov potez svi koji su prisustvovali događaju i pozdravili ga pljeskom! Najvažnije, osoba kojoj je trebala pomoć dobila ju je na vrijeme, zahvaljujući ovoj dvojici djelatnika koji nisu dozvoli da im jedna takva “sitnica” kakva je zakrčena uličica onemogući intervenciju.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!