Regional / Riječanin

opasna vožnja

VIDEO Što je njemu bilo?! U brzom traku brze ceste kod Rijeke vozio unatrag!

VIDEO Što je njemu bilo?! U brzom traku brze ceste kod Rijeke vozio unatrag!
Riječanin

Neopromišljeni vozač doveo je u veliku opasnost i sebe i druge

Vozači u prometu čine svakakve gluposti, navikli smo nažalost na to, no ovo na što se odlučio vozač automobila kod JGL-a u Rijeci graniči s ludošću, suicidom i napadom na druge – sve u jednom!

Jer, kako drugačije objasniti vožnju unatrag na brzom traku brze ceste na području Svilna, ugrožavanje sigurnosti prometa odnosno sebe i mnogih drugih sudionika u prometu? piše portal Riječanin.

I ono što je najgore – ovaj vozač je bio toliko bezobrazno uporan u svome naumu! Njegova vožnja unatrag bila je dugotrajna i uporna, unatoč znacima upozorenjima i glasnim zvucima upozorenja vozila koja su prohujala pored njega.

Samo pukim čudom ovdje se nije dogodila nesreća tragičnih razmjera.

I sve zbog toga što ovaj vozač nije produžio vožnju do prvoga sljedećeg raspoloživog izlaza s ceste kako bi se potom vratio na put prema svome odredištu. Izabrao je rizičnu vožnju unatrag i mnogima upropastio dan jer su zbog njega drugi izgubili živce i pretrpjeli veliki strah tijekom vožnje brzom cestom koja je trebala proteći bezbrižno, sigurno i mirno.

Kao upozorenje svim sudionicima u prometu, da uvijek imaju širom otvorene oči te da budu oprezni i u situacijama kada misle da na cesti nema opasnosti, donosimo vam ovaj video koji je portalu Riječanin ustupio čitatelj. 

Najgledaniji video

Category: 1353 - 1374

Izdvojeno

Reci što misliš!