Ostani doma
Regional / Sib

POKUŠAJ UBOJSTVA

Strava u Slavoniji: Tukli ga nogama, šakama, drškom sjekire pa uboli nožem. Uzeli mu i 200 kn

Strava u Slavoniji: Tukli ga nogama, šakama, drškom sjekire pa uboli nožem. Uzeli mu i 200 kn
PIXSELL

Uz to su muškarca vrijeđali i govorili mu da će ga isječi motornom pilom

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1984. i 1965.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom u pokušaju i kaznenog djela protiv imovine razbojništvom, piše portal SiB.

Kako piše u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 23. siječnja 2020. oko 23,00 sata, u Osijeku, zajedno i po prethodnom dogovoru, u nakani da hrvatskog državljanina (1977.) liše života i oduzmu mu novac i vrijedne stvari koje pronađu, zajednički ga udarali šakama, nogama i drškom sjekire po glavi i tijelu, uzevši mu pritom i 200 kuna iz jakne.

Prijetili da će ga isjeći motornom pilom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad je oštećenik pokušao pobjeći, osnovano se sumnja da su ga okrivljenici uboli kuhinjskim nožem u predjelu leđa i nanijeli mu ubodnu ranu na lijevoj strani leđa, kao i više teških i lakih tjelesnih ozljeda. Osnovano se sumnja da su ga istovremeno vrijeđali i govorili mu da će ga ubiti i isjeći motornom pilom.

Okrivljenici su uhićeni i ispitani u državnom odvjetništvu, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio im je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!