Ostani doma
Regional / Sib

Prijavite se!

Za mjesec dana bez cigareta nude nagradu od 3000 kuna! 'Pušenje odbaci, lovu nabaci'

Za mjesec dana bez cigareta nude nagradu od 3000 kuna! 'Pušenje odbaci, lovu nabaci'
Pixabay

Uvjet je da imate i 'staž' od barem godinu dana

Zavod za javno zdravstvo Požeško–slavonske županije, s ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, objavio je javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci".

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši s 6. ožujkom, a zaključno s 4. travnjem 2020. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natječaj će biti otvoren od 18. veljače 2019. do uključivo 5. ožujka 2019. godine. Sve prijave nakon 5. ožujka neće biti prihvaćene. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa "stažom" od barem godinu dana.

Pobjednik će dobiti poklon bon od 3000 kuna

Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju te obvezno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima te apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirana je 4. travnja 2020.

Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3000 kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750 kuna svakom.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško–slavonske županije, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom od 11 do 13 sati te srijedom i petkom od 8 do 10 sati i četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!