Regional / Splitski dnevnik

stanka na Poljudu

NIšta od povratka nekadašnjih hajdukovaca: Izvori tvrde da se radi o neostvarivim transferima

NIšta od povratka nekadašnjih hajdukovaca: Izvori tvrde da se radi o neostvarivim transferima
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dojam je da će ovaj zimski period što se Hajduka tiče ipak biti puno aktivniji oko odlazaka, nego dolazaka

Iako su određeni mediji donijeli vijest kako će Hajduk ovih dana kao pojačanja pokušati dovesti svoja dva bivša igrača, Zorana Nižića i Antu Ercega, po svemu sudeći od toga neće biti ništa, piše Splitski dnevnik.

Iz izvora bliskih klubu doznaje se kako se u tom smjeru niti ne razmišlja, a oni bolje upućeni, koji znaju kako se klub rastao s navedenim dvojcem nisu u startu povjerovali u tu priču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stara poslovica kaže – nikad ne reci nikad, posebno kada je riječ o Hajduku i njegovim povratnicima, ali u ovom trenutku izgleda da je riječ o neostvarivim poslovima.

Nižić se nije naigrao u svojem novom klubu, ali teško je zamisliti da bi bivši kapetan jednostavno pronašao zajednički jezik sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, s kojim se rastao u poprilično zategnutim odnosima. Ante Erceg redovito igra u Danskoj i ne čini se da bi ga se novi klub lako riješio, sve i kad bi s Poljuda krenula neka inicijativa u tom smjeru.

Dojam je da će ovaj zimski period što se Hajduka tiče ipak biti puno aktivniji oko odlazaka, nego dolazaka, što je i logično s obzirom na činjenicu da je klub odlučio gurnuti svoje mlade snage u vatru.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!